SESA Boutique Hotel

  • • Hvert værelse er unikt indrettet
  • • Nær stranden
  • • Tilkøb halvpension

På SESA Boutique Hotel har hvert værelse en unik indretning efter de temaer, som også har givet navn til hotellet; Sea, Earth, Sand & Air. Hotellets centrale beliggenhed og med stranden lige på den anden side af gaden er ideel.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Et meget venligt, imødekommende og serviceminded personale på alle områder. Vi blev på stranden o...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

SESA Boutique Hotel har et dejligt poolområde med en pool og separat børnepool. Solstole og parasoller samt gratis håndklædeservice. På stranden er der solstole og parasoller. Pool-/snackbar som serverer enkle retter.

Restaurant som serverer retter fra middelhavet fra en a la carte-menu til frokost og middag. Gratis wifi på fællesområder. Mulighed for cykling, dykning, sejlads eller vandring (nogle mod betaling). Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Værd at vide

Hotellet er medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Alle hoteller i Kanali

Ionian Theoxenia

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, gratis wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.