Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består af fire unikke villaer, alle med privat pool og havet nedenunder. Villaerne er bygget i smuk arkitektur og sten og er omgivet af et klassisk græsk landskab med oliventræer og cypresser. På den anden side af gaden venter stranden, og lidt længere væk ligger Kanali med nogle restauranter og barer.


Værelsestyper

1-værelses villaer med privat pool for 2-4 personer. 3-værelses villaer med privat pool for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pænt og rent og ligger i rolige omgivelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 8 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nama Seaside Villas er et perfekt valg for dem, der ønsker at have hele familien omkring sig på ferien. Villaen med tre soveværelser har plads til op til seks personer og kan rumme alle omkring den private pool. Villaerne er lyst indrettet i en moderne stil, og køkkenerne er udstyret til madlavning og spisning i hyggelige omgivelser. Tag en afstikker ned til havet for at tage en forfriskende aftendukkert, inden du tænder ild i pejsen og nyder en hyggelig sommeraften.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Der skal krydses en trafikeret vej for at komme til stranden. Trapper på hotellet. Ca. 1,8 km til centrum af Kanali.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Kanali

Ionian Theoxenia

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand i Kanali på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Musts restaurant er blevet anbefalet af hjemmesiden Restaurant Guru for sin exceptionelle mad. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

Blue Sea

Blue Sea ligger lige over Monolitho-stranden, syd for landsbyen Kanali. Stranden strækker sig over flere kilometer og er perfekt til en morgentur eller en løbetur. Du bor på fine dobbeltværelser og hotellet har et behageligt poolområde. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og i løbet af dagen kan du få en bid mad i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean beach Resort har en helt fantastisk beliggenhed på Kastrosikia strand lidt nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyde udsigten over havet og mellem hotellet og sandstranden ligger hotellets hyggelige poolområde.

Kanali Beach

Hotel Kanali ligger i byen af samme navn. Her findes et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner for både store og små. Buffetrestaurant med græske specialiteter samt boldbaner til sport og leg. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet.

Nepheli

Hotel Nepheli har en spændende arkitektur med en cirkelformet hovedbygning, der er bygget udelukkende af sten. Der er en frodig, magisk have, en pool, og stranden ligger lige overfor. Dobbelt- og deluxe-værelser i lys og moderne skandinavisk stil.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort ligger direkte på sand- og stenstranden i Kastrosukia. Her bliver du mødt af bølgeskvulp, en have med store områder til leg og boltring og uendeligt smukke solnedgange. All Inclusive er inkluderet i prisen, og du kan booke et familie-værelse eller en junior-suite med direkte adgang til en fælles pool.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.

SESA Boutique Hotel

På det fine SESA Boutique Hotel er der lagt vægt på de små detaljer, og hvert værelse er indrettet efter de temaer, der også har givet hotellet navn; Hav, jord, sand og luft. Og beliggenheden kunne ikke være bedre, i centrum af Kanali med stranden og havet på tværs af gaden.

Poseidon Beach

Poseidon Beach er et dejligt hotel, som ligger kun få skridt fra den lange og brede sandstrand i Kanali. Hotellet har en smuk udsigt over havet, og her kan du nyde roen og en smuk solnedgang.

Cleopatra

På hotel Cleopatra et stykke udenfor centrum af Kanali kan du nyde fred og ro og lade batterierne op. Ved hotellets poolområde venter afslappende feriedage, og stranden ligger blot en kort gåtur herfra. På Hotel Cleopatra kan du også udforske de smukke strande og interessante seværdigheder i nærheden.