Polis Grand

Polis Grand er et moderne og stilfuldt hotel nær Omonoia-pladsen i Athen. Det ligger centralt og kun en kort gåtur fra metroen. Fra hotellets tagterrasse kan du nyde den storslåede udsigt over Athen og se Akropolis-klippen med det berømte Parthenon-tempel i det fjerne.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-2 personer og 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Polis Grand ligger i centrum af byen og er et perfekt vandhul, når man skal udforske Athens mange seværdigheder. Må vi foreslå en gåtur til Ermou Street for at shoppe, eller tag metroen til Akropolis-klippen, gå forbi Syntagma-pladsen for at se vagtskiftet eller besøge det hyggelige område Plaka med mange restauranter og små butikker, eller tag metroen til havnen i Pireaus for en længere dagstur ud til de smukke øer Egina, Poros, Hydra eller Spetses.

Hotellets store Mykonos-restaurant serverer en lækker morgenmadsbuffet samt frokost og aftensmad fra en fast menu med traditionelle retter fra hele Grækenland. Der er glutenfri, vegetariske, veganske og laktosefri retter på morgenmadsbuffeten. Polis Blue Sky Roof Top er åben om aftenen og byder på en vidunderlig udsigt, når byens seværdigheder er oplyst. Tagterrassen serverer salater, traditionelle græske retter med et moderne twist, eller du kan bare slappe af med et glas græsk vin, bordreservation anbefales. Polis Life er en kaffebar, hvor du kan få en dejlig frappé med noget sødt eller sætte dig ned og nyde bylivet på den udendørs terrasse med en frisk salat eller tærte mellem runderne i byen. Hvis du skal tidligt ud på eventyr, kan hotellet arrangere en morgenmadspakke til at tage med.

Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice fra kl. 08.00-22.00. Hotellet har et fitnessrum. Der er mulighed for parkering i nærheden af hotellet mod betaling. Akropolisklippen ligger 2,5 km væk, Plaka ligger 1,5 km væk, og det arkæologiske museum ligger 600 meter væk.

Måltider

Indgår

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30.

Alle hoteller i Athen

Ilisia

Ilisia er et stilfuldt hotel i gåafstand fra mange af Athens seværdigheder, bl.a. Athens koncerthus og Nationalgalleriet. Du bor i pæne og komfortable værelser, som er perfekte efter en dag i byen. Morgenmad indgår, og så er det tid til at snøre de behagelige sko og gå på opdagelse i denne fantastiske by - Athen.