Balafon Beach Resort

 Nyhed! Vi tilbyder nu direkte charterfly til Gambia fra København med det bedste flyprodukt på markedet!

Balafon Beach Resort er et charmerende hotel med små runde huse omgivet af en tropisk have. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Balafon Beach Resort ligger kun få skridt fra sandstranden og er et perfekt hotel for dem, der gerne vil slappe af, gå en tur langs stranden og nyde en flot solnedgang. Uden for hotellet er der nogle lokale restauranter, strandbarer og lokale juicebarer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser med delt pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Balafon Beach Resort er opkaldt efter slagtøjsinstrumentet af samme navn. Instrumentet har været brugt i umindelige tider i afrikanske lande, og når det spilles, især omkring lejrbålet, giver det en dejlig afrikansk stemning.

Hotellet ligger overfor den fine sandstrand i Kololi-området. På stranden er der solstole og parasoller, og kun få skridt fra stranden finder du det afslappende poolområde med to pools, solstole og parasoller. Der er også flere små pools, som hører til de værelser, der har fælles pools.

Balafon Beach Resort tilbyder en lækker morgenmadsbuffet, og i løbet af dagen kan man nyde lette måltider, og om aftenen kan man bestille aftensmad fra en menu med både internationale og lokale retter. I løbet af ugen arrangerer hotellet en grillaften med lokal musik og dans. Skønhedsbehandlinger og massage er tilgængelige mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotellet, også omkring poolen og til værelserne. Hotellet har ingen elevator. Senegambias centrum ligger lidt over en kilometer væk, og man kan gå dertil om dagen via stranden eller vejen, om aftenen anbefaler vi en taxa tilbage. På vejen til Senegambia er der lokale butikker, barer og restauranter, men når du ankommer, er der et bredt udvalg af restauranter, markeder, butikker, barer og underholdning.

Måltider

Indgår

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Alle hoteller i Gambia

Sunset Beach Hotel

All Inclusive Sunset Beach Hotel ligger direkte overfor stranden og tilbyder et stort poolområde med fantastisk udsigt over havet og aktiviteter i dagtimerne for både voksne og børn. Sunset Beach Hotel ligger i en smuk have med tropiske planter, og efter en kort gåtur finder du det lokale dagligliv i Kotu.

Sunbeach Hotel & Resort

Det stilfulde Sunbeach Hotel & Resort er et All Inclusive-hotel på en halvø. Med Atlanterhavet på den ene side og Gambiafloden på den anden, svømmer du fra sandstranden. Hotellet har et dejligt poolområde, og man spiser godt i hotellets restauranter. I løbet af dagen er der flere sportsgrene og aktiviteter at deltage i, og du kan træne i hotellets fitnessrum.

Bakotu Hotel

Bakotu Hotel ligger mellem den fine sandstrand, den lokale markedsplads og fuglereservatet Kotu Creek. Det er en oase for sjælen med tropiske haver, et dejligt poolområde og flere restauranter. Hotellet er hjemsted for fugle, sommerfugle, vilde aber og mange små og store skildpadder, der strejfer frit omkring.

African Princess Beach

African Princess Beach er et lækkert hotel beliggende direkte på den fine sandstrand. Her kan du nyde lange strandture, efterfuldt af en sen morgenmad, slutte af med en kop kaffe og måske en dejlig massage. Blot få skridt fra stranden ligger hotellets poolområde, hvor afslappende feriedage venter. Det vil være ekstra luksuriøst, hvis du bestiller et dobbeltværelse med adgang til fælles pool. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Kalimba Beach Resort

Kalimba Beach Resort er et dejligt All Inclusive-hotel, der ligger på den smukke strand. Hotellet har et stort og dejligt poolområde med to pools, og på stranden er der solstole og faste parasoller. Stranden er perfekt til lange, afslappede gåture, hvor du blandt andet kan gå til det meget lokale og charmerende Kotu. Nabohotellet Tamala Beach har både fitnessrum og spa-faciliteter, som man kan benytte.

Cape Point Hotel

Cape Point Hotel er et enkelt hotel med en familiær atmosfære omkring poolen. Ejeren, Ebrima, tager sig godt af sine gæster og får mange gæster til at føle sig godt tilpas og vende tilbage år efter år. Hotellet ligger lige overfor den fine sandstrand ved Gambiafloden, og lige uden for hotellet finder man et lokalt marked med farverige tekstiler og et rigt hverdagsliv.

Ocean Bay Hotel & Resort

Ocean Bay Hotel & Resort er et fint hotel lige ud til den fine sandstrand ved Gambiafloden. Her er havet mere roligt, og stranden er velegnet til lange og behagelige gåture fra tidlig morgen til sen eftermiddag, når solen begynder at gå ned. Et par skridt fra stranden ligger poolområdet til afslappende feriedage, men hvis man vil motionere, er der et lille fitnessrum, og hotellet arrangerer aktiviteter i løbet af dagen.

Kombo Beach Resort

Kombo Beach Resort er et skønt hotel for både par og familier, med perfekt beliggenhed på sandstranden. Her mødes stranden og hotellet i en behagelig og åben atmosfære. Hotellet har tre pools, hvoraf den ene er Gambias eneste pool med tre vandrutsjebaner! Her kan du være aktiv i løbet af dagen og spille både volleyball og fodbold på stranden. Lige uden for hotellet venter et spændende gambisk hverdagsliv med et lille torv med små butikker, der sælger lokalt håndværk, og et par enkle barer og restauranter. All Inclusive kan bestilles til total afslapning.

Bungalow Beach

Bungalow Beach er et enkelt lejlighedshotel lige overfor sandstranden i Kotu. Her kan du nyde en stor have, hvor du kan finde skygge under en palme og slappe af med en bog. Lejlighederne ligger spredt i flere toetagers bygninger i hotellets have. På stranden kan du nyde afslappede gåture, en smuk solnedgang og den gambiske livsstil lige uden for døren.

Bamboo Village Resort Gambia

Bamboo Village Resort er både charmerende og smukt, med møbler og farverig tekstilkunst lavet af dygtige håndværkere i Gambia. De små runde huse, hvor værelserne ligger, omfavner poolområdet, hvor behagelige svømmeture venter. Måske kan du gå en kort tur til Kololi-stranden og tage en svømmetur eller bare nyde solnedgangen, mens solen langsomt går ned i Atlanterhavet. Nu kan du stoppe op for en stund og nyde dagen og menneskene.

Senegambia Beach

Senegambia Beach ligger direkte på stranden og har en stor og smuk have, hvor værelserne ligger i 1- og 2-etagers bygninger. Nede ved stranden er der et poolområde, hvor man kan slappe af. Der er to pools, hvoraf den store har en swim up-bar. Der er et andet poolområde oppe ved receptionen. Nyd god mad i restauranterne, og hvis hotellets restauranter og underholdning ikke er nok, er der et væld af underholdning, restauranter og barer lige uden for hotellet.