Bedømmelse af Pickalbatros Citadel Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 54 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Animation team og livredderne. Skønne mennesker!!
-
Det var overbooket sagde de, så vi fik et andet værelse og så havde de ikke styr på hvem de puttede på hvilket værelse da vi skulle tilbage til det vi havde booket. Vi var afsted to familier

Bekræftet køb : 2024-03-31


4 ud af 10

+
Udsigten fra hotellet, og selve vandfronten på hotellet. Det var virkelig smukt. Havde været et rigtig dejligt ophold hvis maden havde været bedre.
-
Maden, det var virkelig dårlig og meget ensformig, også hvis man prøvede andre buffeter samme dag. De restaurants besøg man kunne lave, var bare buffetmad der var portionsanrettet. Drinkene var virkelig også dårlige. Det var overhovedet ikke samme ingredienser de brugte som skal være i de forskellige drinks. Derudover var den appelsinjuice og annanasjuice de brugte til deres drinks gennemsigtig og uden farve. Medarbejderne i receptionen var ikke særlig serviceminded. Vi havde en på vores ankomstdag som var, men resten var sure, og hvis man spurgte om noget fik man følelsen af at være til besvær. Vi stillede tre spørgsmål i alt der, og hver gang en ny sur medarbejder.

Bekræftet køb : 2024-03-31


9 ud af 10

+
Så smukke omgivelser🤩 Venligt personale 😉
-
Vi oplevede et par gange inde på restauranten Celina, at serveringspersonale satte hånden frem og tiggede om penge 🫣 Det var ikke rart og det blev vi meget overraskede over, at de kunne finde på 😖 Det er direkte ubehageligt!

Bekræftet køb : 2024-03-13


9 ud af 10

+
Service og et smukt sted.
-
Skøn laaaang strand, men kun tilladt at bade ved et lille område, - synes der mangler beskrivelse fra Appolo, der angiver de restriktioner., - lidt skufemde .

Bekræftet køb : 2024-03-06


8 ud af 10

+
-
Hotellet og faciliteter var meget fine. Værelset var fint og stort, men det var slidt, så trænger til en kærlig hånd. Wifi på hotellets områder var fint, men lidt skidt på værelset.

Bekræftet køb : 2024-03-03


8 ud af 10

+
Service og personalet var utroligt søde. Fantastisk udeområde, pænt og stilfuldt.
-
Badeværelset var en del slidt

Bekræftet køb : 2024-02-18


9 ud af 10

+
Størrelsen, det store udvalg af strande. Lagunerne er pragtfulde. Rent vand -> mange fisk. Dejligt med to buffetrestauranter både morgen, middag og aften.
-
Udvalget i strandbarer kunne godt forbedres. Generelt lidt bedre serviceniveau i receptionsområdet. Bookingen til ‘a la carte restauranterne’ meget ufleksibel.

Bekræftet køb : 2024-02-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-11


8 ud af 10

+
Beliggenheden og arkitekturen
-
Meget høj musik ved den ene pool (den med den bedste udsigt og dybe bassin) Musikken var også meget høj og generende for soldækket ovenover. Ærgerligt da man jo gerne ville nyde den smukke udsigt uden at blive blæst over af MEGET høj musik.

Bekræftet køb : 2024-01-28


8 ud af 10

+
Det ligger utrolig smukt, flotte små laguer, egne strande masser af solstole, gode pools, flotte omgivelser, pæne værelser god udflugter
-
Mad ikke til at spise Lokale drikke vare var absolut udrikkelige vi blev syge af enten mad eller dår hygienje (der var mange mavesyge)

Bekræftet køb : 2023-12-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

3955 bedømmelser
Meget godt
 
2774
Godt
 
677
Middel
 
255
Mindre godt
 
111
Dårligt
 
138

5 nyeste bedømmelser

04-01-2024

af Susanne T Hellerup, Copenhagen, Denmark

Smukt hotel med en skidt bagside!

Det smukke hotel, der ligger fantastisk med skønne laguer, dejlige strande, hyggelige pools. Værelser, der er fine og hvor mange ligger med flot havudsigt. Gode muligheder for at tage på snorkel, kigge delfiner flotte svømmeture gode steder, eller en tur på ATM i ørknen. Men her stopper det. Maden på samtlige restauranter smager af ingenting. De smukkeste kager, der smager af det samme alle og faktisk uden smag alle, det er nærmest kunst at få ting til ikke at smage af noget! Hygienje, den halter betydeligt på hotellet, da mange er syge. vi var 5 gæster af sted og 4 blev ramt af maveforgiftning eller colliobakterie, der var årsag hertil. Det er ikke normalt!

 
26-10-2022

af Daniel T

Citadel!

Flot bygget hotel, god strand Flot udsigt, god service, maden er ikke top klasse men fint, god rengøring, poolsne er ikke varme, god udsigt, altid en aktivitet man kan lave, og glade mennesker, store værelser.

 
26-10-2022

af P8333SLannt

Citadel Hotel.

Flot bygget hotel med god underholdning. Hotellet har sin egen lille lyst bådshavn og et godt udvalg af spisesteder. Dog er den kinesiske ikke god. Alt i alt er er det et ret godt hotel :) ………………………..

 
30-03-2022

af Sara D København, Danmark

Perfekt og smukt.

Fantastisk hotel, lækker beliggenhed og rigtig god service. Hotellet er rigtig flot indrettet og ikke mindst den bedste udsigt alle steder fra hotellet. Rigtig god mad med stort udvalg af forskellige retter, restauranter og caféer. Godt personale og især tak til Mahmoud el Masry for at give os den bedste service og altid være til rådighed når man har behov eller spørgsmål. Helt klart serviceminded! Alt i alt en fantastisk oplevelse og atmosfære, kan helt klart anbefaledes.

 
11-04-2020

af Naya P København, Danmark

Smukt Resort med fantastisk beliggenhed.

Albatros Citadel Resort levede helt op til forventningerne. Det var smukt, der var store gode værelser og en fantastisk udsigt. Der var rent og pænt og servicen var i top. Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Beauty Salonen levede desværre ikke op til forventningerne og er ikke pengene værd. Husk at bestille bord på A la Carte restauranterne den første dag, de er hurtigt udsolgt. Man kan godt blive træt af buffeten i længden, men det er godt mad og der er meget at vælge imellem. Der er rigtig gode snorkle muligheder. Der er del rejsende fra Rusland/Ukraine og de kan godt være ret larmende, uhøflige og meget arrogante.