Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for opredning i fold-ud seng. Gratis wifi til 2-3 enheder pr. værelse, aircondition og deponering. Minibar med daglig genopfyldning af lokale drikkevarer. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Balkon og begrænset havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familieværelser med to enkeltsenge. Mulighed for opredning i de to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar med daglig genopfyldning af lokale drikkevarer. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Balkon og begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Standard-værelser

Standard værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi til 2 enheder pr. værelse, aircondition og deponering. Minibar med daglig genopfyldning af lokale drikkevarer. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for opredning i fold-ud seng. Gratis wifi til 2-3 enheder pr. værelse, aircondition og deponering. Minibar med daglig genopfyldning af lokale drikkevarer. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Balkon og begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.