Bedømmelse af Steigenberger Al Dau Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Et flot hotel i skønne omgivelser. Der er en god atmosfære. Personalet er meget venlige og hjælpsomme
-

Bekræftet køb : 2020-01-05


10 ud af 10

+
Den høje kvalitet og udsøgte service
-

Bekræftet køb : 2019-12-15


9 ud af 10

+
-
Vores ankomst lørdag aften var ikke så god. Et shooooow time Ladies and gentlemeeen og ingen mad. Vores værelse: beskidt sengetøj. Vi klagede og så gik det bare godt. Apollos tilstedeværelse på steigenberger er lig nul. Min mail om tur til Kairo blev aldrig besvaret.kan I ha det godt og oppe jer til næste gang.

Bekræftet køb : 2019-12-01


10 ud af 10

+
Lazy River og muligheden for at spise på forskellige restauranter.
-
Intet

Bekræftet køb : 2019-11-17


10 ud af 10

+
Rene og pæne omgivelser. Venligt og hjælpsomt personale.
-
Jeg manglede en beskrivelse af drikkepenge niveauet - altså information fra Apollo.

Bekræftet køb : 2019-11-15


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-01


9 ud af 10

+
personalet
-
støj fra ventilationsanlæg på taget over for værelsets balkon, kommentar er sent direkte til hotellets management vedr. dette.

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

5869 bedømmelser
Meget godt
 
4920
Godt
 
679
Middel
 
146
Mindre godt
 
59
Dårligt
 
65

5 nyeste bedømmelser

21-03-2020

Indlæg af fisker_bisgaard Søborg, Danmark

Vores andet hjem i Egypten

Vi har boet på Steigenberger Aldau 3 gange siden november 2018 - og der er en grund til, at vi bliver ved med at komme tilbage. Stedet er fantastisk! Servicen, maden og omgivelserne er noget af det bedste vi har oplevet i Egypten. Vi er meget imponeret over især personalet, som kan huske alt fra vores sidste besøg - hvor vi er fra, små historier, og at vi er kommet tilbage som lovet. Som de siger “welcome to your second home”. Vi vil gerne rette en særlig tak til Mohammed Hasssan (Lobby bar), som vi har fået et nært forhold til igennem vores sidste 3 besøg. Hans service er sublim! Det samme gælder Ousama Mores (Pool bar) som ligeledes yder en kæmpe indsats og et stort servicegen - han er fantastisk! Marco Nabiel og Twadros Greges (begge fra Lobby bar) skal også have en særlig tak for deres store servicegen og venlighed. De har begge gjort ferien rigtig god. Sherif Fatly (Restauranten) skal også have et varmt tak. Derudover kan det varmt anbefales, at benytte sig af Planet Spa, som vi har benyttet alle gange. Der laves special tilrettelagte forløb og er alle pengene værd! Steigenberger Aldau er ikke blot et sted man opholder sig, det er en oplevelse! Vi planlægger allerede nu, vores næste tur til november igen. Vi har derudover mødt andre “Repeat guests” på området og til “Captain’s dinner” - hvilket er et rigtig godt initiativ. Alt kan anbefales, og det skal opleves!

 
08-03-2020

Indlæg af jannieh526 Skiathos, Grækenland

Fantastisk ferie i skønne omgivelser. Dejligt personale

Fantastisk resort , med et utroligt personale Altid søde og venlige Rent og pænt alle steder, selv om hotellet ikke er nyt, men er er charme Stedet har flere pools, liggestole med plads til ro og fred Flere fantastiske restauranter - hvor maden er alsidig og velsmagende Kommer bestemt igen - for 3 gang

 
21-12-2019

Indlæg af Traveler14812646763

Vi kommer igen

Vi er helt på linje med de seneste anmeldelser. Et ophold på Steigenberger Aldau Beach Hotel er til mere end fem stjerne. Hotellet udviser service af særlig høj kvalitet og faciliteterne er supergode. Vi benyttede os særligt af hotellets 9-huller par tre golfbane, som ikke bare er smuk men også er udfordrende. Adgang til golfbanen og golfudstyr er inkluderet i prisen. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
21-03-2019

Indlæg af Pia T

Helt igennem fantastisk hotel!

Helt igennem fantastisk hotel, lige fra vi ankom følte vi os meget velkommen alle er søde og meget hjælpsomme. Hotellet er stort og flot, og der er rent og pænt over alt! Rigtig store og flotte værelser med masser af skabsplads og en kæmpe stor seng med en ordenlig madras. Poolområdet er stort og da vi var der var der ingen problemer med at finde en plads til 4 sammen, personalet er der med det samme og vil hjælpe med håndklæder og parasol. Selv om der forgår aktiviteter hele dagen er man ikke generet af høj musik eller larm. Maden i den store buffet er fin,især morgenbuffeten var et stort hit! Vi kommer helt sikkert tilbage igen næste gang vi skal til Egypten.

 
15-03-2019

Indlæg af Hans-Erik J Esbjerg, Danmark

Alt er bare helt perfekt

Nu har vi boet på AlDau 8 gange og det er altid til mindst 5 stjerner. Vi taler ofte om hvad forskellen mellem AlDau og andre hoteller der også kalder sig 5 stjernet, og hvor vi også har boet, egentlig er. Vi er nået frem til at på AlDau foregår alt i et dejligt roligt tempo, ingen larmende unge mennesker der drikker om kap, men med modne gæster der lægger stor pris på at nyde opholdet i et roligt tempo og får al den hjælp fra personalet men kan forestille sig for netop at skabe et perfekt ophold. Vi kan kun sige tak endnu engang for et perfekt ophold hvor alle vore ønsker bliver opfyldt, selvom vi måske ikke altid er de letteste gæster at betjene. Hotellet har alle de muligheder en gæst kan ønske sig. Er man til fest og farver kan det fås på den anden side af vejen stadig på Steigenberger regi. Er man til special restaurant kan det fås 5 steder i høj kvalitet, stadig på Steigenberger regi og Er man til en ferie på ryggen ved pool eller strand kan man få det, samtidig med at der altid er en tjener i nærheden der er klar med kølige drinks, og kommer du der ofte er drinken klar når de har set dig på afstand. Det er egentlig utroligt at man aldrig føler at der mangler plads noget sted, selvom hotellet er helt fyldt op. Det eneste der kan undre er at der kommer så mange gæster fra nabohotellet Pure Lifestyle og spiser på AlDau, morgen,frokost og aften. De har da deres egen restaurant.