Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 289 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Opvarmet pool
-
Deres wi-fi var elendig

Bekræftet køb : 2020-03-15


9 ud af 10

+
Apollos afdeling er rigtig dejlig, der kommer ikke nogen udefra og optager pladser,
-
Toiletter i nærheden af pool området

Bekræftet køb : 2020-03-15


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
At der var et afgrænset område for Apollos gæster, således man var lidt skærmet for andres nationers ønsker om konstant underholdning.
-
Vores første charterferie, så det er vanskeligt at komme med forslag, når vi har haft så fint et ophold på hotellet.

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
Apollo afd. var rigtig fin og personalet meget service minded.
-
Vi kunne godt tænke os at kunne spise til aften i Apollo afd. da maden i restauranterne var kedelig.

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-13


9 ud af 10

+
Dejlig rent og ordentligt over alt.
-
Når man er 6 timer forsinket, skal ankomsten nok takles lidt anderledes. Stod med 2 små børn som var sultne og dødtrætte så nytteløst at sende en svensk guide. Vigtigere med værelsesnøgle og evt. lidt mad til de sultne børn. De kunne simpelthen ikke holde sig vågne til “ natmaden “.

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-08


10 ud af 10

+
Helt klart mondo afdelingen og tjenerne der. De gjorde at en 3årig var så tryg at hun selv kunne bestille cola, is og chips.
-
Maden i alle andre restauranter end mondo var kedelig og ensformig. Så her er er plads til forbedring.

Bekræftet køb : 2020-03-08


10 ud af 10

+
Service Værelset
-

Bekræftet køb : 2020-03-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

1303 bedømmelser
Meget godt
 
722
Godt
 
375
Middel
 
116
Mindre godt
 
48
Dårligt
 
42

5 nyeste bedømmelser

10-03-2020

af janaL2400QU Viby J, Danmark

Apollo Mondo fremragende.. Resten af resortet pænt og rent.

Vi havde en fremragende uge på Beach Albatros Resort. Mest af alt på grund af Apollo Mondo, der er en afdeling på resortet, hvor kun Apollos gæster har adgang. Her spiste vi morgenmad og frokost fra den udmærkede buffet, og kunne bestille barista kaffe fra Mondo Café. Med udsigt over poolen! Så bliver det ikke meget bedre. Og personalet gjorde deres til at alle havde det godt. Såvel egyptere som de tre skønne skandinaviske piger, der stod for de daglige aktiviteter. Resten af resortet er anlagt i et parklignende anlæg, og alt er rent og pænt. Der er flere pools, og det så ud til at hovedparten af gæsterne var samlet omkring den store pool tæt ved stranden. Her kan der være lidt høj musik og "tyskerstemning". Stranden er ikke noget særligt, og koraller findes ikke her. Dog er der mulighed for at gå over til nabohotellet og benytte deres bro. for enden af denne, er det muligt at se koraller og fisk. Hovedrestauranten "Le Marche" er kæmpestor og består vist af tre restauranter. Det er både forvirrende og man skal gå langt for at komme hele vejen rundt. Brug i stedet restauranten "Culina". Den er mindre, man kan sidde udenfor og man føler at man sidder på en decideret restaurant og ikke en spisesal med dårlig akustik. Og maden er mindst lige så god. Tak for turen. :-)

 
16-02-2020

af Korsbeks Aalborg, Danmark

Apollo Mondo

Vi havde det mest fantastiske ophold sammen med vores datter, svigersøn og 2 børnebørn på 8 og 11 år. Vi boede på Apollo Mondo området og blev behandlet fantastisk af hele personalet. Vi kan ikke takke dem nok. Vi spiste morgenmad og frokost Der 4 og det var roligt og særdeles lækkert. Rent og meget pænt. 2 aftener var der galla middag med det skønneste mad og underholdning. Vi boede i kæmpe store værelser med to soveværelser, Kæmpe badeværelse og terrasse. Vi kan ikke takke personalet nok for deres gæstfrihdd og helt ekseptionelle behandling af vores familie. Tusind tak!

 
13-02-2020

af MarchersFamily Smørum, Danmark

Et godt sted at slappe af

Det er et kæmpe resort med pools for voksne, pools for børnefamilier og pools for alle andre. Her er rent og pænt og super god service. Der er aktiviteter for børn og et fint motionscenter. Det er muligt at spise mad fra kl 4.00-24.00 og der er flere restauranter, at vælge i mellem - rigtig meget buffet, men også en enkelt, der serverer a la carte. Huslerne kommer ikke på resortet.

 
07-02-2020

af 551signej

Dejligt hotel med skønne grønne områder.

Dejlige opvarmede pools. Pænt og rent allesteder. Det er et stort Resort område,så hvis ikke man bor i nærheden af hovedreceptionen og alle restauranterne, er der temmelig langt at gå. Apollo rejsers egen afdeling på hotellet er virkelig god,den ligger bare langt fra stranden og restauranterne. Medarbejderne på hotellet taler flydende tysk, da jeg vil tro 96% af alle deres gæster er tyskere. Engelsk er de ikke så gode til. Maden på hotellet er også tysk.

 
15-04-2019

af Qattes Toftlund, Danmark

Super Apollo område

Vi tilbragte 14 dage på hotellet i marts måned, og vi havde en dejlig ferie. Vejret var dejligt, hotellet var generelt af en god kvalitet og maden var rigtig god! Der er dog enkelte ting som kunne have været bedre. Først de positive ting: - Apollo området på hotellet er rigtig dejligt. Værelserne er rigtig store, store nok til 2 voksne og 2 teenagere uden at man føler sig klemt sammen. Derudover er kvaliteten af værelserne i den høje ende, og der er udemærket rengøring hver dag. - Poolen (ved Apollo området) er opvarmet til omkring 26-28 grader vil jeg tro. - Der er lidt langt til restauranterne i hovedbygningen, men maden er til gengæld rigtig god. Der er faste ting hver dag, og nye ting hver dag med en fin variation. Der er flere sunde alternativer og betjeningen er hurtig og effektiv. - De grønne områder holdes rigtig pænt af deres gartnere! Ting der kan forbedres: - Livredderne går rundt med fløjter, og fløjter konstant. De fløjter for at få opmærksomheden fra de andre livreddere, uden at det synes at omhandle noget vigtigt. - Det var af en underlig grund ikke tilladt for voksne at køre med deres små børn (2 år) i rutchebanerne, hvilket vi aldrig har oplevet før. - Drikkevarer serveres i alm glas omkring poolen, og det resulterede i utroligt mange ødelagte glas, og et glasskår i foden på vores ældste datter. - Tjenerne går utroligt meget op i drikkepenge. Vi har været i Egypten mange gange tidligere, og er vant til at give drikkepenge, men her var det nødvendigt at give drikkepenge bare for at få en nogenlunde betjening, på nær i restauranterne. Alt i alt var det en dejlig ferie, men vi kommer nok ikke tilbage.