Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 246 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Smilende og hjælpsomme personale. Og det er det jo altid, det er jo vores andet hjem 😊
-
Mangler de små borde på stranden.

Bekræftet køb : 2024-04-10


1 ud af 10

+
At man kunne gå ud fra hotellet
-
Alt

Bekræftet køb : 2024-04-07


9 ud af 10

+
Service niveauet var meget højt og alle var super venlige. Hotellet havde meget at byde på. Vi boede ud til lagunen, hvilket var skønt da der var fred og ro og ikke overrendt.
-
Kun småting: Den ekstra seng der var på værelset (vi var 3 voksne mennesker), var meget hård. Hovedpuderne er også meget høje.

Bekræftet køb : 2024-03-31


7 ud af 10

+
-
Generelt var personalet søde og imødekommende, men personalet i receptionen og managerne i restauranten var decideret ubehøvlede, nedladende og uvenlige. Detaljeret besked er sendt til rejseguide Anders Guldager på destinationen. Han var en fantastisk hjælp til at bedre situationen.

Bekræftet køb : 2024-03-31


8 ud af 10

+
At det lå ved et koralrev
-
Alt var fint. Vi tilkøbte wifi på værelset, men den skulle være i oplader hele tiden for at den virkede. Det var derfor lidt ustabilt på værelset, men virkede upåklageligt i lobbyen. Vi blev noget overraskede over, at der ikke var andre danskere på hotellet - stort set kun tyskere og selv personalet talte tysk til os.

Bekræftet køb : 2024-03-27


7 ud af 10

+
Strand området
-
I Madrassen var der mange knapper som var ret irriterende at ligge på.

Bekræftet køb : 2024-03-20


10 ud af 10

+
Beliggenheden lige ved lagune og det Røde Hav
-
Hotellet levede helt op til vores forventninger vi har været der før

Bekræftet køb : 2024-03-20


5 ud af 10

+
Venlig og hjælpsomt personale.
-
Alt var som forvented

Bekræftet køb : 2024-03-13


9 ud af 10

+
den afslappede atmosfære
-

Bekræftet køb : 2024-03-13


9 ud af 10

+
Personalets venlighed, beliggenhed
-
I modsætning til tidligere, skulle der betales ekstra for værelser med speciel beliggenhed !før kunne man ønske og få værelse i forhold til ledighed, nu et væsentlig tillæg pr dag !

Bekræftet køb : 2024-03-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

2521 bedømmelser
Meget godt
 
1669
Godt
 
585
Middel
 
161
Mindre godt
 
55
Dårligt
 
53

5 nyeste bedømmelser

13-12-2023

af WorldTour2016

Arabia - Lnapt nok 4* mere…

Hotellet er fint og har mulighed for at sole sig både ved lagunerne og ved poolen. All inclusiv byder på flere restauranter hvor man kan spise, dog er udvalget ikke mere så stort som det har været, så til aftensmad har man valget mellem den fyldte buffet restaurant eller at spise i en nærliggende ala-carte restaurant eller hotellets egen thairestaurant (Begge mod ekstra betaling) All inklusive konceptet giver også drikkevarer i baren, men vil man have noget ud over de 6-7 nævnte drinks (Gin & tonic, Rom & cola mm.) koster de 2,5 euro pr stk. Samme gælder alkohol frie drinks der ikke er cola/sprite eller dansk vand. Ved lagunen går der mange sælgere som tilbyder massage, spa behandlinger, udflugter, malerier, is mm. Der bliver udleveret et “forstyr mig ikke flag” som de burde respektere, men sælgerne presser på og ignorerer flagene, så man bliver forstyrret 10-15 gange på en dag. Det skal lige tilføjes at disse sælgere har købt retten til at sælge deres varer på hotellet og at hotellet ikke tager ansvar for de ydelser der udbydes. Så hvis man bliver snydt af en af dem, så fralægger hotellet sig et hvert ansvar. Mange af disse ydelser - især udflugterne - kan købes for 1/4 af prisen på nettet med afhentning på hotellet og oftest også mindre grupper.

 
18-04-2022

af piapugh

Dejlig familieferie med all inclusive♥️

Det var vores første tur til Egypten og Arabia Azur. Vi var 3 generationer afsted og de yngste var 11 og 14 år. Personalet på hotellet og i særdeleshed i restauranten var så flinke og hjælpsomme. Sælgerne ved poolen var også rare men det blev for meget at skulle sige nej hele tiden, særligt fordi de blev ved. Det var ret forstyrrende. Vi valgte dog at købe en bådtur gennem det bureau der er på hotellet. Lidt dyrt men en okay fin tur hvor vi snorklede og havde et stop på en lækker ø. Der var en fotograf med om bord og vk valgte at købe både videospil og fotos og fik at vide det ville koste 500 egyptiske pund. Da vi mødes med dem om aftenen viser det sig at det kun er videoen der koster 500 og det ville koste ekstra for billederne. Så sagde vi nej tak og gik. Senere mødte vi én af dem fra tidligere og han sagde han nu havde snakket med fotografen og vi ville få begge dele for 500 som aftalt den efterfølgende dag. Men da vi mødtes med ham den næste dag ville han have 600. Vi opgav og betalte de 600 pund. Men da vi kom hjem og kiggede det igennem var vi blevet snydt. Der var blot en cd med lidt video på og en cd der var tom. Virkelig dårlig stil!!! Maden var fin og varieret. Der måtte godt have været lidt mere lækkert snacks, frugt og is til børnene i løbet af dagen og aftenen. Kun hver anden dag ved poolen og modsatte dage ved stranden kunne de få lidt softice. Det mest positive på hele hotellet var underholdningen. (Animation) De unge mennesker var så åbne, hjertelige, sjove og så vanvittig dygtige. Selv vores 2 unge mennesker formåede de at få med til dart, minidisko, Olympiske lege og vi var med til vand aerobic dagligt. Om aftenen var der underholdning og vi fik et super godt forhold til nogle af dem. Vores børn, og også os, var virkelig kede af at sige farvel til dem. Virkelig talentfulde unge mennesker, som i den grad løfter niveauet på hotellet. Tak for det ♥️🌞

 
23-01-2022

af Sightsee04762662028 Kolind, Danmark

Godt personale

Meget slidt hotel. Dog meget rent Maden er meget ensformig Personalet er fantastiske, hjælpsomme og med god humor. Rigtigt mange russiske turister der larmer og fylder meget. Beliggenheden er ikke så god som ventet, men taxaer er meget billige så man nemt kan komme ind til byen Mange gode forretninger i området

 
28-07-2021

af emmajosephined Hurghada, Egypten

Arabia 💙🐬

Jeg har været på azur omkring 35 gange siden jeg var 9 år. Det er som mit andet hjem og jeg elsker at komme her flere gange. Animations holdet giver den perfekte stemning både for voksne og børn. De mange aktiviteter om dagen gør det muligt for alle at kunne lave noget her Maden her er super varieret og der er noget for alle i den lækre buffet.

 
27-03-2021

af E4702XFninae

Dejligt hotel

Fantastisk ferie, man føler sig velkommen og bliver taget godt imod. Sødt personale som vil dig det bedste. Animations teamet gør alt hvad de kan for at aktivere gæsterne.Henda,panda,vaco,Sika,Mahmoud,Kosta, lovely people