Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 144 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Venligt personale. Varieret god mad.
-
Vil gerne have en mulighed mere for et sted at spise frokost (for mange på samme sted) Ville ønske man opfordret til brug af håndsprit ved buffet. Værelse slidt ex altandør kan ikke åbne helt

Bekræftet køb : 2024-04-07


8 ud af 10

+
Det hele
-

Bekræftet køb : 2024-03-31


9 ud af 10

+
Stemningen pg personalet, der var altid en der kunne hjælpe, og omgivelserne er suveræne, grunden til jeg kun giver 9 i det meste er, at det vores første tur, så har ikke noget at samligne med. At der var en friskvandspool er suveræn fedt, når man ikke er så glad for klor. En alt i alt rigtig god tur og et Nice hotel.
-
Bad og toilet faciliteter på værelset, toilettet kunne ikke helt skylle ud og badekar var væsentligt glat og blød i bunden, det var lidt ubehageligt at stå i, men det gik, Syntes måske ikke standarten på at vi gav flere penge for at få værelser med udsigt var helt som forventet, vi havde værelse 102-104 D og det lå lige ud til vand siden men vi havde alle solbadende gæster lige i øjekast foran os inden vandet kom.

Bekræftet køb : 2024-03-24


8 ud af 10

+
Området og rengøring
-

Bekræftet køb : 2024-03-13


10 ud af 10

+
Rent, venligt personale, de faciliteter som vi havde brug for
-

Bekræftet køb : 2024-02-28


10 ud af 10

+
Masser af plads, ro og fred, venligt personale, lækker buffet. Vi følte os rigtig godt tilpas og trygge.
-

Bekræftet køb : 2024-02-25


7 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet Arabella Azur er afgjort den nubisk inspirerede arkitektur. Det er meget fint! Og så at det ligger helt ud til havet.
-
Kulturen omkring poolen på hotellet - den opvarmede mens jeg var der - er ret latterligt. Det fremgår klart af skiltning at gæsterne ikke må spærre liggebrikse med håndklæder eller andet. Og folk går simpelthen ned om natten og lægger deres håndklæder og spærrer liggestolene. Desuden står mange brikse tomme en stor del af dagen, fordi folk har spærret dem. Kun ved selv at opføre sig lige så absurd, kan man sikre sig de gode pladser, hvor der er mest sol. Dernæst som ovenfor nævnt: All inclusive-delen bør I simpelthen gøre mere klart, hvad indbefatter. Det er underligt at komme ind på hotellet, og det første man får er en længere forklaring om alt det, der IKKE er "all inclusive". Det er jo ligesom en anelse imod begrebet "all inclusive". Det ville være mere straight og ærligt at sige, at det er fuld pension i form af bufetter med lokale basale takes på udenlandske retter.

Bekræftet køb : 2024-02-18


9 ud af 10

+
søde personale
-
personalet forsøgt at ville veksle vores euro til pound. De ville gøre det som en tjeneste men det viste sig at være det modsatte da deres valuta var lavt i kurs og vi efterfølgende når vi skulle betale noget i euro skulle betale det dobbelse i pund. Det føltes ret urimeligt. Ved til en anden gang at vi skal hæve mange euro hjemmefra da det er det folk vil ha.

Bekræftet køb : 2024-02-11


9 ud af 10

+
beliggenhed og mange faciliteter samt godt personale
-
Hvade håbet på lidt mere originalt lokalt mad

Bekræftet køb : 2024-02-11


9 ud af 10

+
Fantastisk personale
-

Bekræftet køb : 2024-02-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

1892 bedømmelser
Meget godt
 
1329
Godt
 
396
Middel
 
91
Mindre godt
 
40
Dårligt
 
38

5 nyeste bedømmelser

12-03-2024

af Lis A

Fantastisk feriested

Dejligt sted, har været her mange gange og kommer gerne igen….maden er forrygende og meget varieret. Personalet er søde og skaber en hyggelig og sjov stemning. Vores andet hjem. Altid sjovt at være sammen med annimationsteamet amr, hyggelig og sjov ung mand🥰

 
03-03-2024

af Hanne J Esbjerg, Danmark

“Vinterferie” på Arabella azur resort.

Vi har igen besøgt vores ynglingshotel i Hurghada. Nemlig Arabella azur resort. Som altid bliver man mødt med den allerstørste venlighed og den allerbedste service i alle forhold. Det er fra alle store som små. Vi elsker omgivelserne, maden og alt andet. Hotellets animationshold er bare på toppen , de gør et stort stykke arbejde for at underholde alle deres gæster. Vi var afsted sammen med børn og børnebørn og et hold venner.

 
08-01-2023

af Camilla M Viborg, Danmark

Kunne være bedre men ok.

Papiret vi fik udleveret ved tjek ind var printet dårligt. Måske give papire hvor man kqn se hvad der står. Fik Forkert værelse vi måtte bytte værelse første aften. Lyset/strømmen går ud, vi fik et værelse det var støvet da det lignede det slet ikke var meningen det skulle være i brug. Poolen er istykker rundt omkring. Man bliver overvåget når man spise så de kan fjerne telerkner. Man føler man skal lade som om man sover ved poolen for ikke at blive kontaktet af sælgere med alt fra ture til armbånd. Den fælles inkvartering var forvirrende og manglede informationer. Regler bliver ikke håndhævet. Og der bliver ikke sagt noget hvis de bliver brudt. De blokere internettet på værelserne så man ikke engang kan bruge sit eget internet. Strøm systenet med nøglen. Man kan ikke lade sin mobil lade op på værelset og gå. Badekaret var utæt så det oversvømmede badeværelset når man gik i bad. Stortset ingen håndsprit kun til ingangen til restuanter. Man ser ikke pertionalet bruge det heller. Restauranterne rydder af en time inden maden slutter. Det er stressende. Ledningen på elkedlen er så kort at den ikke kan nå op i stikkontakten. Vi tændte for airkon en aften. Og det endte med at lugte brændt så vi var nød til at åbne vinduet og det blev så koldt som det var før vi tændte for varmen. Man kunne mærke forskel på hvordan man blev behandlet af personalet, den der gav tips hele tiden fik den varme behandling. Andre får en mindre varm behandling og jeg kunne godt få følelsen af ikke at turde spørge om drinks eller andet.

 
01-11-2022

af Navigator00718828311 Brædstrup, Danmark

Fantastisk sted..

Vi har været 14 dage på Arabella og vi har ikke været skuffet.. Rigtig sødt personale og søde tjenere. Vi har været der før 1 gang og det var i 2013. Det er charmerende hotel med mange fine detaljer. Rent og pænt. Deres animation team var også rigtig gode og skabte altid en rigtig god stemning hver dag.. De havde både dart, butcher, vandgymnastik og shows hver aften.

 
18-04-2022

af michaelmuf

Hygge ferie

Dejlig hotel. Meget rent og god mad. Fantastisk betjening og imødekommende personale. Hyggelige omgivelser gode muligheder for båd ture med snorkling. Har nydt en uge uden stress og med hygge og dejlig vejr. Helt sikkert et hotel vi kunne finde på at besøge igen