Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring

Apollos afbestillingsforsikring - tryghed inden afrejse!

Når du bestiller drømmerejsen, kan det være svært at sige, hvad der sker i fremtiden, da der kan dukke uventede ting op, der kan spolere dine rejseplaner. I sådanne tilfælde er hverken en indbo- eller en rejseforsikring tilstrækkelig. Du kan derfor tilføje Apollos afbestillingsforsikring i forbindelse med bestilling af din rejse.


Om Apollos afbestillingsforsikring
 

Afbestilling ved sygdom og opsigelse  
Hvis du eller en nærtstående bliver ramt af akut sygdom, kan du få refunderet dine penge ved afbestilling, og det eneste, du skal sørge for, er en gyldig lægeerklæring.
Du får også dine penge tilbage for følgende uforudsete hændelser, som kan gøre det besværligt at gennemføre rejsen; brand, indbrud, oversvømmelse og opsigelse er gyldige grunde til at afbestille mod passende dokumentation.

Priser
Pris pr. person (barn 2-11 år)

  • Europa: 269,- (199,-)

  • De Kanariske Øer, Madeira, De Forenede Arabiske Emirater og Nordafrika: 349,- (249,-)

  • Oversøiske rejsemål: 499,- (299,-)


*) Under forudsætning at hotellet tillader et mindre antal personer på det bookede værelse. Gør hotellet ikke det, forbeholder vi os retten til at flytte de rejsende til alternativt værelse. 


Se betingelser for afbestillingsforsikring. 

Hent skadeanmeldelsesformular i forbindelse med afbestilling.

Alt dette indgår

  • Afbestilling ved sygdom og opsigelse
  • Afbestilling ved brand, oversvømmelse eller indbrud

Tilføj afbestillingsforsikring
 

Har du allerede bestilt en rejse? 
Du skal senest tilføje Apollos afbestillingsforsikring ved indbetaling af depositum. 

Tilføj via Min rejse

Eller ring til os på 35 20 19 00


Har du ikke booket en rejse endnu?
Tilføj afbestillingsforsikringen, når du bestiller din rejse på apollorejser.dk

Afbestilling ved sygdom

Hvis du eller en nærtstående bliver akut syg, kan du afbestille din rejse med Apollos afbestillingsforsikring mod en gyldig lægeerklæring og få pengene tilbage.

Gå ind på Min rejse eller kontakt os på 35 20 19 00 for at afbestille rejsen. Når du har en gyldig lægeerklæring skal denne indsendes til os senest 7 dage efter den aflyste rejse under reference til bookingnummeret.  Lægeerklæringen skal indeholde følgende:

  • Navn på den person lægeerklæringen gælder for.
  • Lægens anbefaling.
  • Anledning til anbefaling.

Indsend din lægeerklæring

Fleksible pakkerejser du selv sammensætter

Apollos afbestillingsforsikring gælder ikke for rejser, som du selv sammensætter. Dette gælder heller ikke, hvis du kun bestiller hotel eller kun flyrejser (rutefly) med fleksibel rejselængde. Til disse rejser anbefaler vi, at du tegner Goudas Afbestillingsforsikring i forbindelse med, at du bestiller rejsen. Har du allerede tegnet afbestillingsforsikringen og ønsker at aflyse din rejse? Udfyld Goudas ansøgning.

Læs mere om de almindelige betingelser for fleksible pakkerejser

 


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg