Værelsestyper

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser i lyse farver og en fantastisk havudsigt fra balkonen. Værelserne ligger på 4.-14. etage. Der er en lille sofa, tv med satellitkanaler og væg til væg-tæppe. Ekstraopredning i sovesofa. En flaske kildevand leveres til værelset hver dag. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Badekåber og tøfler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Fine suiter med et soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge og et opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Gæster i suiter har adgang til hotellets Executive lounge på 24. etage. Tv med satellitkanaler i både soveværelse og opholdsrum. Væg til væg-tæppe. En flaske mineralvand leveres til værelset hver dag. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad, separat bruser og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Loungeservice: Morgenmad i loungen eller i den daglige restaurant, kl. 06.30-11.00. Snacks, kl. 15.00-20.00. Drinks til middagen, kl. 18.00-20.00. Gratis te, kaffe, juice og sodavand hele dagen. Gratis aviser og wifi.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Rummelige superior-værelser med en fantastisk havudsigt fra balkonen. Værelserne ligger på etage 15.-20. Lille sofa, tv med satellitkanaler og væg til væg-tæppe. Ekstraopredning i sovesofa. En flaske kildevand leveres til værelset hver dag. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.