Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

6398 bedømmelser
Meget godt
 
5137
Godt
 
888
Middel
 
214
Mindre godt
 
78
Dårligt
 
81

5 nyeste bedømmelser

09-04-2019

af Kehadk Køge, Danmark

Ekstraordinært hotel

Vi var på dette lækre hotel en uge i marts med to børn på 1 og 4 år. Alt var top - gode værelser med både brus og badekar, fin kvalitet, lækker mad i alle restauranterne...hvor vi særligt kan anbefale den italienske :-) Service var fantastisk og til trods for de mange værelser føles hotellet stille og roligt, uden den sædvanlige kamp om solstole etc. Det kan blæse en smule, da havet er lige for døren. Vi kan kun give vores bedste anbefaling til dette familiehotel!

 
10-03-2019

af Voyage63875398854

.

Skønt og dejligt hotel, hvor servicen er i top på alle områder!!! Dejlig strand, gode pools og dejlig mad i restauranten, hvor der er noget for enhver smag. Godt der er en shuttlebus, så man kan komme ind til byen

 
03-05-2017

af niller1959 Viby Sjælland, Danmark

min aller bedste anbefaling

Det er 3 gang vi er her, området ligger lidt uden for byen, her er dejligt roligt, rent og nydeligt. Privat strand med mange vandsports aktiviteter, mini golf og naturligvis rigtig golf. Her er mange restaurenter at vælge mellem,(god ide at bestille bord) noget for enhver smag. Hotellet har mange pools, alle med fast livredder så man føler sig helt tryg ved at have børn med.

 
19-01-2017

af Per O

Ferie

Virkelig dejlig hotel hvor servicen er helt i top. Masser af dejlige restauranter i resortet, super venlig betjening. Direkte ud til den persiske golf. Udsigten er sublim fra hele hotellet og fra poolområde

 
03-09-2016

af trdrc

Anbefalelsesværdig!

Super oplevelse at bo på hotellet. Suiterne ligger i mindre bygninger rundt i park lignende omgivelser. Der er små oaser hvor man kan nyde omgivelserne med små vandløb/vandfald og påfugle og unger der går omkring. Der er flere mindre pools til hotellet. Nyd en gå tur i området eller tag turen i en af hotellets golfvogne. Der er endvidere mulighed for at spille golf, minigolf, lerdueskydning og ridning på heste, ponyer og kameler. Der er privat strand til hotellet med lege/aktivitetsbane i vandet. Rengøringen i både suite, pools og øvrige områder er upåklagelig. Maden ( morgenmadsbuffet ) er over gennemsnitlig og i behagelige omgivelser Roomservice maden er ligeledes af fin standard. personalet på hotellet er høflige, servicemindede, diskrete og yderst hjælpsomme. Vi kommer gerne igen.