Seværdigheder i Abu Dhabi

Der er meget at se og lave i Abu Dhabi, her er virkelig noget for enhver smag. Et absolut must er at besøge den fantastiske Sheikh Zayed-moske, og for de eventyrlige tilbydes uforglemmelige oplevelser såsom jeepsafari eller kamelridning i ørkenen. Du må heller ikke gå glip af at besøge Mellemøstens største underholdningscenter Yas Island.

Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi

Sheikh Zayed-moskeen

Hvis der er én attraktion, du skal opleve i Abu Dhabi, er det uden tvivl den storslåede Sheikh Zayed-moske. Den største moske i De Forenede Arabiske Emirater med plads til hele 40.000 besøgende byder på 85 kuppelbuer i forskellige størrelser og fire enorme minareter med en højde på over hundrede meter. På indersiden bliver man mødt af smukke søjler, kæmpe krystallysekroner og i storsalen kan man se en kæmpe bedemåtte, der efter sigende vejer hele 35 tons. I modsætning til mange andre moskeer i UAE er ikke-troende muslimer også velkomne her til at tage del i dette mesterværk.

Louvre Abu Dhabi

For kulturinteresserede bør et besøg på Louvre Abu Dhabi være på listen over steder at besøge i Abu Dhabi. Museet, der slog dørene op i 2018, er stedet, hvor gammelt møder nyt og øst møder vest og er baseret på et samarbejde mellem De Forenede Arabiske Emirater og Frankrig. Her kan se både historiske og modernistiske kunstværker i forskellige former i både midlertidige og permanente udstillinger.

Torvet foran præsidentpaladset Qasr Al Watan Torvet foran præsidentpaladset Qasr Al Watan

Præsidentpaladset Qasr Al Watan

Qasr Al Watan åbnede sine døre for offentligheden i 2019 og er en vigtig kulturattraktion i byen. Her kan du udforske paladset og lære mere om De Forenede Arabiske Emiraters historie og kultur. Paladset består af flere forskellige dele, en imponerende kuppelsal dækket af en blå-gul mosaik, en have fyldt med grønt og farverige blomster, og et udstillingsområde, hvor du kan se en samling af artefakter og dokumenter, der fortæller om landets interessante historie og traditioner.

Ørkensafari i Abu Dhabi Sandørkenen udenfor Abu Dhabi

Besøg den magiske ørken

En rigtig spændende oplevelse, som du ikke må gå glip af under dit besøg i Abu Dhabi, er at besøge den fantastiske ørken. Her kan du, hvis du kan lide fart og vind, tage på jeep-safari eller hvis du ikke er så vild med fart, har du mulighed for, at prøve kamelridning blandt de storslåede klitter. Uanset hvad du vælger, er et besøg i det magiske ørkenlandskab en uforglemmelig oplevelse.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Abu Dhabi, find og book en rejse til Abu Dhabi eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Abu Dhabi

Her finder du vores bedste rejsetips til solrige Abu Dhabi, som udover shopping i høj klasse også byder på smukke strande, fantastiske seværdigheder og meget mere.

Se alle vores rejsetips for Abu Dhabi

Abu Dhabi - Direkte fra København

  • Supermoderne metropol
  • Henrivende shopping
  • Direkte fly med Etihad Airways
Læs mere om Abu Dhabi

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her