Seværdigheder i Abu Dhabi

Der er meget at se og lave i Abu Dhabi, her er virkelig noget for enhver smag. Et absolut must er at besøge den fantastiske Sheikh Zayed-moske, og for de eventyrlige tilbydes uforglemmelige oplevelser såsom jeepsafari eller kamelridning i ørkenen. Du må heller ikke gå glip af at besøge Mellemøstens største underholdningscenter Yas Island.

Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi

Sheikh Zayed-moskeen

Hvis der er én attraktion, du skal opleve i Abu Dhabi, er det uden tvivl den storslåede Sheikh Zayed-moske. Den største moske i De Forenede Arabiske Emirater med plads til hele 40.000 besøgende byder på 85 kuppelbuer i forskellige størrelser og fire enorme minareter med en højde på over hundrede meter. På indersiden bliver man mødt af smukke søjler, kæmpe krystallysekroner og i storsalen kan man se en kæmpe bedemåtte, der efter sigende vejer hele 35 tons. I modsætning til mange andre moskeer i UAE er ikke-troende muslimer også velkomne her til at tage del i dette mesterværk.

Louvre Abu Dhabi

For kulturinteresserede bør et besøg på Louvre Abu Dhabi være på listen over steder at besøge i Abu Dhabi. Museet, der slog dørene op i 2018, er stedet, hvor gammelt møder nyt og øst møder vest og er baseret på et samarbejde mellem De Forenede Arabiske Emirater og Frankrig. Her kan se både historiske og modernistiske kunstværker i forskellige former i både midlertidige og permanente udstillinger.

Ørkensafari i Abu Dhabi Sandørkenen udenfor Abu Dhabi

Besøg den magiske ørken

En rigtig spændende oplevelse, som du ikke må gå glip af under dit besøg i Abu Dhabi, er at besøge den fantastiske ørken. Her kan du, hvis du kan lide fart og vind, tage på jeep-safari eller hvis du ikke er så vild med fart, har du mulighed for, at prøve kamelridning blandt de storslåede klitter. Uanset hvad du vælger, er et besøg i det magiske ørkenlandskab en uforglemmelig oplevelse.