Yas Island i Abu Dhabi

Midt i Abu Dhabis ørkenlandskab er Yas Island dukket op som et fatamorgana. Ambitionen med øen er at etablere Mellemøstens største underholdningscenter med underholdning for alle aldre, foruden fantastiske strande og god mad. Hvert år besøger mere end 25 millioner mennesker stedet. Se et udvalg af alt, hvad Yas Island har at byde på.

Yas Waterworld

Yas Waterworld

Badelandet for alle med et legende sind. Her er sjove oplevelser for de mindste og tempofyldte attraktioner for de større, der søger store adrenalinsus. Vælg mellem 45 forskellige attraktioner, både vandrutsjebaner og rutsjebaner. Et besøg her er både sjovt og svalende i varmen, det har også alt til en perfekt dagstur som udover forlystelserne byder på butikker og restauranter, der serverer mad fra hele verden.

Yas Beach

Yas Beach er en beachclub af høj standard, med dets dejlige hvide sand og klare vand. Det er en perfekt strand for dem, der ønsker at tage en pause fra de hurtige aktiviteter. Her kan du få en drink ved stranden, spise god mad og slappe af i en balinesisk solseng. Der er også beachvolley og poolfest med DJs om fredagen. Hvis du leder efter andre gode strande i Abu Dhabi, kan du tjekke vores bedste strandtips ud her.

Ferrari World

Ferrari World

En eventyrpark for alle fartelskere og bilentusiaster. Her kan du prøve at køre Formel 1-bil i en simulator eller hvorfor ikke køre på verdens hurtigste rutsjebane, der er masser af sjove oplevelser, der passer til hele familien. Ud over tempofyldte aktiviteter, er der flere hyggelige italienske restauranter.

Warner Bros World

Et besøg i forlystelsesparken fyldt med karakterer fra Warner Bros' verden er bestemt et besøg værd. I parken kan du besøge Superman's Metropolis og Batman's Gotham City eller andre karakterer som Familien Flintstone, Snurre Snup, Tom og Jerry og mange flere.

Yas Marina

Yas Marina

Gå en tur rundt i havnen på Yas Island, hvor flotte yachter ligger, og som du kan spionere langs promenaden. På Yas Marina er der også restauranter, vandsport, legeplads og endda vandflyveture. Havnen er også hjemsted for Formel 1 Yas Marina Circuit, som hvert år er vært for Abu Dhabi Grand Prix.

Yas Mall

Hvis du vil shoppe, er et besøg i det næststørste indkøbscenter i De Forenede Arabiske Emirater med hundredvis af butikker fra internationale og lokale mærker et must. Der er også flere restauranter, en biograf og en stor legeplads.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Abu Dhabi, find og book en rejse til Abu Dhabi eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Abu Dhabi

Her finder du vores bedste rejsetips til solrige Abu Dhabi, som udover shopping i høj klasse også byder på smukke strande, fantastiske seværdigheder og meget mere.

Se alle vores rejsetips for Abu Dhabi

Abu Dhabi - Direkte fra København

  • Supermoderne metropol
  • Henrivende shopping
  • Direkte fly med Etihad Airways
Læs mere om Abu Dhabi

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her