Kajaksejlads på Cypern

Sport & aktiviteter på Cypern

For dem, der ønsker at være aktive under deres ferie, er der masser at lave på Cypern. Her kan du vandre, sejle i kajak eller hvorfor ikke spille golf? Her kan du tage del i nogle af vores bedste forslag til gode sportsaktiviteter.

Diving

Vandsport i højt tempo

Langs stranden ved Fig Tree Bay er der en bred vifte af vandsport. Her kan du leje jetski, sejle i bananbåd, prøve windsurfing eller vandski.

Livet under overfladen

Sunfish Divers har en bred vifte af både certificerings- og prøvedykkerkurser. Sammen med erfarne instruktører bliver du guidet sikkert og sikkert fra kysten ned til cirka 10 meters dybde. Avancerede dykkere kan udforske vraget af Zenobia, et svensk skib, der sank på sin jomfrurejse til Cypern i 1980. Lasten bestod af traktorer og lastbiler fra Skåne, og vraget ligger i en dybde på 18-42 meter.

Moto Team

Hos Moto Team kan du leje en cykel, scooter, quad bike eller hvorfor ikke prøve en beach buggy. Det er en hurtig og sjov måde at komme rundt og se omgivelserne på.

Vandretur i Troodosbjergene

Vandretur på ferie

Cypern byder på fremragende vandremuligheder. I Trodos-bjergene kan du udforske flere spændende vandrestier, der byder på smukke bjerge, vandfald og storslået udsigt. På Cypern er der både nemmere og mere krævende vandrestier, så pak vandrestøvlerne og tag på eventyr under din ferie!

Cykeltur

Cypern er velegnet til dem, der kan lide at cykle på ferie. De fleste af de mindre landeveje er fine cykelruter, også den der går mellem Protaras og Ayia Napa via Cape Greco. Vær opmærksom på, at trafikken er til venstre på Cypern, og trafikken på nogle strækninger kan være tæt.

Golf

For dem, der kan lide at spille golf, er der flere golfbaner omkring Paphos. Minthis Hills Golf Club, designet af Donald Steel, ligger i smukke omgivelser i Tsada.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Cypern, find og book en rejse til Cypern eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Cypern

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Cypern!

Se alle rejsetips for Cypern

Cypern

  • Fantastisk vejr med 300 solskinsdage om året
  • Smukke strande i familievenlig Fig Tree Bay
  • Natteliv eller afslapning i Ayia Napa og Pafos
Se alle rejser til Cypern

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her