Golfbane med smuk udsigt i Paphos, Cypern

Tips om 3 golfbaner i Pafos

Hvad med at spille golf under din ferie på Cypern? Hvorfor ikke kombinere dejlige dage i solstolen og en dukkert i det krystalklare hav med en runde på golfbanen? Så er Pafos destinationen for dig! Her anbefaler vi 3 dejlige golfbaner i naturskønne omgivelser i topklasse omkring Pafos!

Golf med en smuk udsigt i Pafos på Cypern

1. Minthis Hills Golf Club

Tilbring dagen på den 18-hullers Minthis Hills-bane, der ligger lidt over 12 kilometer fra Pafos by, udover golf i høj klasse, kan du nyde en fantastisk udsigt over Troodos-bjergene. Golfbanen er designet af den legendariske golfarkitekt Donald Steel i 1994 og er anlagt omkring et kloster fra det 12. århundrede. Under golfrunden vil du også kunne nyde dejlige olivenlunde, vinmarker og det fantastiske landskab samt en golfbane i topklasse.

2. Eléa Estate Golf

Du finder den udfordrende golfbane Eléa Estate omkring 7 kilometer fra Pafos by. Golfbanen er designet af den britiske golflegende Ser Nick Faldo, og her kan du nyde førsteklasses golf med baner i verdensklasse i smukke omgivelser med udsigt over det glitrende blå Middelhav.

3. Secret Valley Golf 

Cirka 23 kilometer syd for Pafos finder du golfklubben Secret Valley Golf. Golfbanen er måske en af ​​de mest udfordrende på hele Cypern. Golfbanen ligger i smukke omgivelser, hvor du kan nyde både udsigten til bjergene og det dejlige Middelhav.


Tips & Inspiration

Se alle rejser til Cypern, find dit drømmehotel eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Pafos

Her finder du vores bedste tips om de bedste seværdigheder, smukkeste strande og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Pafos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Hvorfor skal du rejse til Cypern?

  • Fantastisk vejr med 300 solskinsdage om året
  • Smukke strande i familievenlige Fig Tree Bay
  • Natteliv eller afslapning i Ayia Napa og Pafos
Se alle rejser til Cypern