Cyperns smukke natur

Cyperns smukke natur

Cypern har en smuk og vekslende natur, der bare venter på at blive opdaget. Lej en bil eller tag med på en af vores udflugter og oplev Cyperns utrolige natur.

Cape Greco

Cape Greco ligger mellem Ayia Napa og Fig Tree Bay på øens sydøstlige kyst. Naturen her er dramatisk med klipper, grotter og dybe bugter med skinnende blåt vand. Cape Greco er et meget populært picnicsted for både turister og de lokale, da området har gode cykelstier og naturstier. Her er også Agios Anargiri, en kirke med en fantastisk udsigt. Den nemmeste måde at komme herhen er at leje en bil og følge skiltene til Cape Greco.  
 

Troodos-bjergene

Troodos’ bjergtoppe er næsten 2.000 meter over havets overflade og byder på en storslået og dramatisk natur med frodige dale. Her er mange små bjerglandsbyer og uendelige vinmarker at opdage. Vi kan anbefale et besøg til Makarius grav, hvor den 8 meter høje statue af biskoppen ser ud over bjergtoppene. Du kan også besøge Kykkos-klosteret, der er dedikeret til Jomfru Maria. Store dele af klosterkirken er bygget i guld og er et imponerende syn. Her er et lokalt marked, der sælger souvenirs, nødder, frisk frugt og meget mere.

Ca. 90 km sydvest for Ayia Napa ligger Pano Platres, 1128 meter over havets overflade. Det er et perfekt udgangspunkt for udflugter i hele området omkring Troodos-bjergene. Vandreture er meget populært i området, og der er mange spændende vandrestier. 2 km herfra ligger de smukke Kaledonia-vandfald og derefter byen Phini, der er berømt for sin keramik i rødt ler. Der er også et fint folkloremuseum.  
  
Tag med på udflugten "Jeep Safari i Troodosbjergene", hvor vi går op i Troodosbjergene, dagen byder på vidunderlige vinmarker, fyrreskove og bjerglandsbyer. Læs mere og book "Jeep Safari i Troodosbjergene" udflugten her.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Cypern, find og book en rejse til Cypern eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Cypern

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Cypern!

Se alle rejsetips for Cypern

Cypern

  • Fantastisk vejr med 300 solskinsdage om året
  • Smukke strande i familievenlig Fig Tree Bay
  • Natteliv eller afslapning i Ayia Napa og Pafos
Se alle rejser til Cypern

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her