Nelia Gardens

  • • Familievenligt hotel
  • • Tæt på strand og centrum
  • • Morgenmadsbuffet indgår
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Nelia Gardens i Ayia Napa er et mindre, familievenligt hotel med kort afstand til strand og centrum. Hotellet er beliggende i frodige omgivelser med pool, separat børnepool og restaurant.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på alting. Rummelig lejlighed, og et sjældent syn, men der var hylde til shampoo i badet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nelia Gardens har et poolområde med børnesektion, separat børnepool samt solstole og parasoller. Hvis du hellere vil til stranden, kan du købe en voucher til solstole og parasoller på hotellet.

Restaurant der serverer morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra en a la carte-menu. Maden har både lokale og internationale influenser. Bar på hotellet der har åben frem til kl. 23.00.

Hotellet består af flere bygninger, bl.a. en med et større minimarked. Hotellet ligger ca. 150 meter fra søsterhotellet Nelia Beach. Gæster på Nelia Gardens kan benytte faciliteterne på søsterhotellet, bl.a. gratis fitnessrum, tennis og sauna. Der er yderligere en pool på søsterhotellet og aftenunderholdning.

Gratis wifi i receptionen. Billard mod betaling. Vaskefaciliteter mod betaling. Stor legeplads for de mindste beliggende i nærheden af lejlighederne. Der findes kun elevator i den ene bygning. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser og Superior-værelser: Morgenmadsbuffet. 1- og 2-værelses lejligheder: Ingen måltider. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.