Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
Maden
-
Der var børnesektion, selvom det modsatte blev oplyst ved bestilling. Der var så meget larm fra både hotellets poolområde og deres egen strandbar der opsatte store højtalere og diskolys. Stressniveauet ved hjemrejse var langt højere end ved ankomst og hotemmet opleves som en blanding mellem Lalandia i skolesommerferien og diskotek IN kl. 4 om morgenen. Hotellet har en sikkerhedsvagt, men der gøres ingenting for at der holdes ro og orden på hotellet. Det plasker med vand fra poolen op på stole, borde og mad når man spiser frokost. Alt er så tætpakket, og alle liggestole står klods op og ned ad hinanden. Du kan kun komme op på en liggestol fra fodenden, så tæt står det hele. Der er stenstrand den første del af stranden.

Bekræftet køb : 2022-09-03


7 ud af 10

+
Strand og beliggenhed
-
Der var simpelthen så meget larm om aften (meget høj musik) ulideligt at hører på

Bekræftet køb : 2022-09-03


4 ud af 10

+
Udsigten
-
Der var en altoverdøvende larm af høj musik hver aften fra 20 til 23,30. Vi forlod hotellet, kunne ikke holde larmen ud. Vi havde betalt ekstra for balkon med fuld havudsigt, for at sidde og nyde det der om aftenen. Vi påtalte det til personalet mange gange, men de sagde at de albanske gæster kunne li det!! Det er et gennemgående problem på alke hoteller og restauranter ved Durres Riveria. Vores ønske om ro og afslapning blev bestemt ikke indfriet og vi vil fraråde andre at rejse dertil hvis det er det, de ønsker.

Bekræftet køb : 2022-09-03


8 ud af 10

+
Selve hotellet OK
-
Vi er stærkt utilfredse med høj musik udenfor hotellet til sent om aftenen. Musikken blev spillet i hotellets poolbar, nogle af aftenerne livemusik andre indspillet musik. Det var ikke hotellets gæster der blev spillet for, men udefra kommende lokale albanere. Der blev nogle af aftenerne spillet særdeles højt - så højt at det ikke var muligt at føre en samtale på altanen til de kystvendte hotelværelser vi havde betalt ekstra for at få. Fra de andre danske Apollorejsende fik vi lignende historier fra de andre lokationer. På grund af den meget anmassende høje musik kan vi ikke anbefale andre at tage til Durres og omegn.

Bekræftet køb : 2022-09-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

253 bedømmelser
Meget godt
 
206
Godt
 
27
Middel
 
17
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

07-09-2022

af 460mereteb

Fuldstændig vanvittig høj musik!

Fint hotel, gode værelser, smuk udsigt. MEN fuldstændig vanvittig høj musik, som var ødelæggende for ferien. Hver aften blev der spillet så afsindigt højt fra kl. 20.00 til 23.30, at vi forlod hotellet og først kom tilbage 23.30. Dette på trods af, at vi havde betalt for fuld balkon med fuld hav udsigt og glædet os til at sidde der om aftenen. Vi påtalte det mange gange, ligesom alle andre danskere. Men uden held, da personalet sagde, at de albanske gæster godt kan lide det. Det var et gennemgående problem på alle andre hoteller og restauranter i Durres Riveria. Havde vi vidst det på forhånd, var vi aldrig taget dertil.

 
11-02-2024

af Xhesika S

My experience in Royal G

The best hotel in Durres . I totally reccommend because there you can find the best service and the most polite and kindness staff. The food is delicious and various . The room was very clean and the view was amazing . The spa center is also very good choice for rainy days.

 
11-02-2024

af Laura28ll

Best Hotel in Durres

I visited Royal G Hotel and Spa and I would definitely say that this hotel is one of the best hotels I have ever stayed in . The hotel is very close to the beach and the rooms are very clean. The staff is very friendly. I recommend this hotel at everybody who wants to experience the best trip ever .

 
24-12-2023

af Excursion09545855571

Amazing staff

First of all i wanna thank all of the staff at this hotel after that amazing stay there. Everyone was so welcoming and allways served us with a smile on their face. Everything was perfect from the room and the food was delicious and cooked perfect

 
24-12-2023

af Sheriff M

Great place

The hotel is amazing but mostly i would like to talk about the food. It was so goog and everything was cooked perfect. We had so many different options choose from and the service from the staff was excellent. I will defenetly come back here with my family