Shopping på ferien i Vietnam

Shopping i Vietnam

Vietnam er det ideelle rejsemål for dig, som er vild med shopping. Nøgleordet er overflod: Vietnam tilbyder både store shoppinggallerier og gademarkeder. 

Flydende marked i Vietnam

Flydende markeder

Har du nogensinde hørt om flydende markeder? Et flydende marked er en markedsplads placeret på vandet, normalt bestående af en samling både, der fungerer som salgssteder. Disse både kan sælge en række varer såsom frisk frugt, grøntsager, kunsthåndværk og souvenirs. Flydende markeder er almindelige i kystbyer eller områder med store floder og kanaler.

Benyt lejligheden til at tage en sejltur til markedet og shoppe direkte fra bådene. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige for dem, der ønsker at udforske den lokale kultur og tradition.

Tre flydende markeder som ikke ligger alt for langt fra Saigon: 

  1. Cai Be i Tien Giang - et stort flydende marked, som ligger ca. 2 timers bilrejse fra Ho Chi Minh City. Markedet er kendt for sin friske frugt, grøntsager og håndværk.

  2. Nga Bay i Can Tho - et flydende marked som ligger ca. 3 timer i bil fra Ho Chi Minh City. Markedet er kendt for sin skønne og livlige atmosfære med lokale madvarer.

  3. Phuoc An i Cu Chi - et mindre, flydende marked som ligger ca. en times bilrejse fra Ho Chi Minh City. Markedet er kendt for sin friske fisk og skaldyr.

Marked – en del af livet

Det vietnamesiske folk elsker markeder! Overalt finder du disse små markeder, hvor der handles alt mellem himmel og jord: frisk fisk, kød, frugter, nybagt brød. Ben Than-markedet i Saigon er et udpræget souvenirmarked og et perfekt sted at købe gaver. Måske et fint vietnamesisk service-sæt bestående af spisepinde, en skål og smukt dekorerede dækkeservietter? Når sulten skal stilles, kan gå til et af de nærliggende gadekøkkener. God fornøjelse!

Vietnam er shopping!

Især i Saigon ligger shoppingcentrene tæt. Diamond Plaza, Eden Mall, Saigon Centre, Parkson Plaza, Saigon Square, Hung Vuong Plaza, Tax Trading Center, Vincom Center, Zen Plaza. Ja, listen er næsten uendelig. Hvad end du er ude efter – mærketøj, guldsmykker, lædervarer, high tech-elektronik eller bare nogle billige DVD-film, så finder du det i Saigon. De fleste shoppingcentre ligger centralt i distrikt 1, og kan du overskue at slæbe på en masse indkøb, kan du nemt gå fra sted til sted. Er du mere til det lokale, og er du evt. typen, der elsker at prutte om prisen? Så skal du tage til gademarkederne. Chancen for at finde den perfekte souvenir er stor. Og prisen? Ja, det bestemmer du! I Saigon hedder det mest kendte marked Ben Thanh og ligger mellem gaderne Le Loi og Le Thanh, nær Saigon Busstation. Markedet er åbent hver dag fra solopgang til ca. 23.00.

Tøj med stil

Ferie forbindes ofte med nyt tøj. I Vietnam har du chancen for at få en kopi af dit favorittøj syet af en professionel skrædder præcis som du ønsker. Eller hvorfor ikke prøve noget helt nyt denne gang? Til kvinderne anbefaler vi nationaldragten Ao Dai, som er både elegant og bekvem. Har du svært ved at vælge farve – hvorfor ikke kombinere dine yndlingsfarver? Du bliver helt sikkert festens midtpunkt! Kontakt din rejseleder for mere information.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Vietnam, find og book en rejse til Vietnam eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Vietnam

Hvad er de vigtigste seværdigheder, og hvor er de bedste strande? Her har vi samlet alle vores bedste tips til din rejse til Vietnam!

Se alle vores rejsetips til Vietnam

Vietnam

  • Vidunderlige palmestrande
  • Spændende historie
  • Stor gæstfrihed
Læs mere om Vietnam

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her