Shopping i Saigon

Shopping i Vietnam

Vietnam er det ideelle rejsemål for dig, som er vild med shopping. Nøgleordet er overflod: Vietnam tilbyder både store shoppinggallerier og gademarkeder. 

Vietnam er shopping!

Især i Saigon ligger shoppingcentrene tæt. Diamond Plaza, Eden Mall, Saigon Centre, Parkson Plaza, Saigon Square, Hung Vuong Plaza, Tax Trading Center, Vincom Center, Zen Plaza. Ja, listen er næsten uendelig. Hvad end du er ude efter – mærketøj, guldsmykker, lædervarer, high tech-elektronik eller bare nogle billige DVD-film, så finder du det i Saigon. De fleste shoppingcentre ligger centralt i distrikt 1, og kan du overskue at slæbe på en masse indkøb, kan du nemt gå fra sted til sted. Er du mere til det lokale, og er du evt. typen, der elsker at prutte om prisen? Så skal du tage til gademarkederne. Chancen for at finde den perfekte souvenir er stor. Og prisen? Ja, det bestemmer du! I Saigon hedder det mest kendte marked Ben Thanh og ligger mellem gaderne Le Loi og Le Thanh, nær Saigon Busstation. Markedet er åbent hver dag fra solopgang til ca. 23.00.

Et marked i Saigon
En risbonde med sin karakteristiske hat

Billige briller

Har du brug for nye briller, eller skal du bare have en ny stil? Takket være de lave produktionsomkostninger kan du købe briller billigt i Vietnam. Minh Nha Optic i Phan Thiet tilbyder kvalitetsprodukter til meget lave priser. Alle former for glas laves på bestilling, og leveringstiden er oftest kun få dage. Adresse: Kios 6-7-8 Nguyen Hue St., Tlf.:+84 (0) 6238 18 616. 

På med hatten

I flere tusind år har du vietnamesiske risbonder benyttet den karakteristiske hat som beskyttelse mod solen. Køb en med hjem og kom i sikkerhed fra solens stråler!

Marked – en del af livet

Det vietnamesiske folk elsker markeder! Overalt finder du disse små markeder, hvor der handles alt mellem himmel og jord: frisk fisk, kød, frugter, nybagt brød. Ben Than-markedet i Saigon er et udpræget souvenirmarked og et perfekt sted at købe gaver. Måske et fint vietnamesisk service-sæt bestående af spisepinde, en skål og smukt dekorerede dækkeservietter? Når sulten skal stilles, kan gå til et af de nærliggende gadekøkkener. God fornøjelse!

Tøj med stil

Ferie forbindes ofte med nyt tøj. I Vietnam har du chancen for at få en kopi af dit favorittøj syet af en professionel skrædder præcis som du ønsker. Eller hvorfor ikke prøve noget helt nyt denne gang? Til kvinderne anbefaler vi nationaldragten Ao Dai, som er både elegant og bekvem. Har du svært ved at vælge farve – hvorfor ikke kombinere dine yndlingsfarver? Du bliver helt sikkert festens midtpunkt! Kontakt din rejseleder for mere information.