Aktiv ferie i Vietnam

Foretrækker du en aktiv ferie? Så er Vietnam den perfekte destination for dig. Her kan du lave alt fra golf og vandreture til parasailing, dykning, snorkling og badminton. Vietnam har meget at byde på for dem, der er ivrige efter at komme i gang.

Vandring i Vietnam

I det sydlige Vietnam kan du besøge byen Da Lat, som byder på magiske omgivelser kendt for sine smukke vandfald, kaffeplantager og fantastiske bjergudsigter. Der er adskillige vandrestier rundt i byen og i de omkringliggende bjerge, der venter på at blive udforsket. I det nordlige Vietnam skal du tage til Sa Pa-området, en bjergrig region i det nordlige Vietnam, der byder på fantastiske muligheder for vandring og trekking.

Cykling i Hoi An

Besøg Hoi An, en lille kystby perfekt til cykling. Der er mange cykeludlejningsfirmaer, der tilbyder cykler til at udforske byen og dens omgivelser. Hop på cyklen og nyd udsigten over de frodige rismarker i det vietnamesiske landskab.

Dykning og snorkling

Hvis du befinder dig i Phu Quoc, behøver du ikke gøre en indsats for at opleve mangfoldigheden af ​​farverige fisk ved smukke koralrev. Snorkel- og dykkerudflugter arrangeres dagligt. På Phu Quoc kan du for eksempel gå til X-dive, et professionelt dykkerfirma, der sætter sikkerheden først. Hold øje med den gule bygning i centrum af Duong Dong Town.

Selv i Nha Trang kan du opleve livet under vandoverfladen. Byen er berømt for sine smukke strande og gode dykning. Der er mange forskellige dykkercentre, der tilbyder kurser for alle niveauer.

Vandsport og aktiviteter

Hvis du er en rigtigt vandhund, som også godt kan lide fart og vind, så vil du elske Mui Né, lige øst for kystbyen Phan Thiet. Området er perfekt til kite og windsurfing. Langs stranden er der en lang række virksomheder, der tilbyder udlejning og undervisning til en fordelagtig pris. De fleste af Vietnams strandrejsemål tilbyder vandscootere. Parasailing er også almindeligt.

Spil golf på ferien i Vietnam

Hold formen på ferien

Selvom man er på ferie, kan det være rart at bevæge sig lidt. Langs Mui Nés hovedgade, lidt skjult i en baggård, ligger områdets eneste offentlige fitnesscenter, Mui Né Fitness. Der er også mulighed for at deltage i yogahold flere gange om ugen. I nærheden ligger en lille restaurant med vegetariske retter på menuen. Afslut træningen med stedets egen særlige sundhedsdrik: quick root!

I Saigon er der mange fitnesscentre at vælge imellem, og stort set alle tilbyder forskellige sessioner om dagen. Du kan også tage til en af ​​byens parker og deltage i de lokales eftermiddagstræning. Det er billigere og også sjovere. Dine lattermuskler vil helt sikkert blive stimuleret! På Phu Quoc og i Nha Trang foregår træningen på ​​stranden.

Elsker du golf?

Golfspillere nyder også Vietnam. I Phan Thiet området er der en rigtig fin bane; Sky Links beliggende i Mui Né nær hotellerne. Banen byder på fantastiske naturscener og er velegnet til spillere på alle niveauer. En runde her er en rigtig oplevelse! Forhåndsreservation er nødvendig. For dem, der ikke har lyst til at spille på den store bane, er der et godt alternativ. En runde minigolf er normalt værdsat af hele familien. Så tag store og små med til Tropical Mini Golf, en fin 18-hullers bane beliggende på hovedgaden i Mui Né. Jo flere spillere I er, jo billigere bliver det pr. person.

Kom ind i kampen!

Asiater er generelt glade for badminton og vietnamesere er ingen undtagelse. Tidligt om morgenen, eller sidst på eftermiddagen efter endt arbejdsdag, er det populært at udfordre nogen i badminton. Det er ikke svært at finde nogen at spille med, et nik med hovedet og du er med i spillet. En anden interessant sport er jianzi, eller dá cáu på vietnamesisk. Kan beskrives som en kombination af badminton og beachvolley, med den forskel at man spiller med fødderne. Jianzi anses af mange for at være Vietnams nationalsport og er et fast indslag på gader og pladser. Hvis du ønsker at få et glimt af denne sport, kan du tage til Tao Dan Park eller den botaniske have.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Vietnam, find og book en rejse til Vietnam eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Vietnam

Hvad er de vigtigste seværdigheder, og hvor er de bedste strande? Her har vi samlet alle vores bedste tips til din rejse til Vietnam!

Se alle vores rejsetips til Vietnam

Vietnam

  • Vidunderlige palmestrande
  • Spændende historie
  • Stor gæstfrihed
Læs mere om Vietnam

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her