Smuj sandstrand i Mui Ne, Vietnam

6 smukke strande i Vietnam

Vietnam er landet med lange hvide strande, og her kan du nyde krystalklart vand, svajende palmer og fine sanddyner. Oplev 6 af Vietnams smukke strande og find din egen lille perle at tilbringe din ferie på!

Strand i Phan Thiet, Vietnam

1. Lang Co

Ikke langt fra Da Nang, sydøst for kejserbyen Hue, finder du den ca. 7 kilometer lange Lang Co strand. Her finder du hvidt, finkornet sand, hvor stranden snor sig om en malerisk lille fiskerby, som er berømt for sine østers. Vandet er meget lavt og føles normalt et par grader varmere end på den anden side af bjergene. Nord for Lang Co finder du også Thuan An-stranden; en mere rolig strand med et par solstole.

2. Mui Ne

En kilometer uden for Phan Thiet ligger den smukke Mui Ne strand, hvor de berømte røde sanddyner strækker sig så langt øjet rækker. De fleste af Apollos hoteller ligger langs denne strand og inviterer dig til en ferie med havet lige udenfor døren.

3. Cua Dai

Hvis du kan lide fart og vind, bør du besøge den velkendte strand Cua Dai. Stranden byder på en dejlig dukkert i havet og svalende fyrretræer, hvor dagens frokost kan købes i en af ​​de nærliggende kiosker og gadeboder.

Smuk strand i Phu Quoc

4. Long Beach

På paradisøen Phu Quoc finder du Long Beach, som er to kilometer lang med dejligt, fint sand og palmer, der svajer i vinden. Stranden er perfekt til den klassiske solbadning og om aftenen kan du opleve en fantastisk smuk solnedgang.

5. My Khe

My Khe er et 3-kilometer langt stykke af den milelange Da Nang Beach. Syd for My Khe skifter stranden navn til Non Nuoc som den hedder helt ned til An Bang. Den lange strand inviterer til strandaktiviteter, der starter allerede før solen når at stå op. En bred, stenbelagt promenade strækker sig langs hele stranden og er foret med smukke kokospalmer - en perfekt mulighed for en romantisk aftentur.

6. An Bang

5 kilometer øst for Hoi An ligger An Bang-stranden. Langs stranden er der græsklædte sanddyner, hvor der er flere barer, der inviterer dig til at slappe af i skyggen af ​​palmer og banantræer. Stranden er med andre ord perfekt til dem, der vil tage det roligt og samtidig er her wifi, drinks og snacks lige ved hånden.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Vietnam, find og book en rejse til Vietnam eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Vietnam

Hvad er de vigtigste seværdigheder, og hvor er de bedste strande? Her har vi samlet alle vores bedste tips til din rejse til Vietnam!

Se alle vores rejsetips til Vietnam

Vietnam

  • Vidunderlige palmestrande
  • Spændende historie
  • Stor gæstfrihed
Læs mere om Vietnam

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her