Fakta om Florida

Tidsforskel:

Dansk tid -6 timer.

Sprog:

Her tales der engelsk (amerikansk) og spansk.

Valuta:

USD = Amerikanske dollar.

Pas og visum:

Se vigtige oplysninger om pas og visum her.

Elektricitet:

110 V. Adapter kræves.

Spis ude:

Der er et stort og varierende udbud af restauranter og enkle spisesteder. 2-retters menu koster ca. kr. 100-400. Afhængig af valg af restaurant.

Strande:

Du finder mange smukke strande her. Der findes en 16 km lang sandstrand, som er mellem 25 og 100 m bred. Solstole kan lejes. Fra Orlando er der ca. 45 min. kørsel til dejlige strande. Der findes mange vandland i Orlando.

Forlystelser:

Der er mange underholdende og interessante steder for hele familien. Orlando er forlystelsesparkernes mekka med Walt Disney World®Resorts, Kennedy Space Center®, Universal Studios®, SeaWorld m.m. I byerne er der mange restauranter, forlystelser og natteliv for enhver smag. Minimumalderen på barer og diskoteker er 21 år.

Transport:

Lokaltrafik samt langdistancebusser. Mange hoteller har egen hotelbus til de større forlystelsesparker.

Sport:

Der findes ca. 800 golfbaner. Vandport findes på strandene, go-cart, minigolf, rulleskøjtebaner, tennis, ride muligheder og meget andet.

Værd at vide:

Evt. gebyr for aircondition og deponering betales direkte til hotellet. Drikkepenge meget udbredt og man forventes at give ca. 15% i drikkepenge i alle tilfælde. At være topløs accepteres ikke på offentlige strande.