Diar Lemdina

Midt i travlheden i medinaen Yasmine Hammamet finder du All Inclusive hotel Diar Lemdina. Oplev de smalle gyder, hverdagen med duften af kaffe og appelsinblomster og smagen af Orienten. På hotellet finder du en pool og i gåafstand er der gratis entré til både et vandland og en forlystelsespark.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Diar Lemdina ligger lige i hjertet af medinaen Yasmine Hammamet. Her finder du et rigt hverdagsliv med små butikker, basarer, caféer, et rigt kulturliv med gallerier.

Hotellet har et poolområde med en pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller både ved poolen og på stranden. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Der er også en indendørs pool, som er opvarmet fra 1. oktober til 31. maj.

Hotellet har flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Le Tunisian serveres morgenmad, frokost og middag, og i à la carte-restauranten Charlemagne kan du smage det marokkanske køkken. Hotellet har også to barer. I strandbaren og i lobbybaren kan du få noget let at spise og noget køligt at drikke.

Som All Inclusive-gæst hos Diar Lemdina har du én adgang om dagen til forlystelsesparken Carthage Land og til Aqua Land, som har åbent fra 1. juni til 30. september. Begge parker ligger omkring 5 minutters gang fra hotellet. På hotellet kan du nyde hammam og dampsauna - én adgang pr. ophold er inkluderet. Vil du være aktiv, kan du spille minigolf, beachvolley og bueskydning. Vandsport på stranden mod betaling.

Gratis wifi i lobbyen. Der er kun elevator til buffetrestauranten Le Tunisien.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i Le Tunesian restaurant, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i restauranten Le Tunisian, kl. 10.00-11.00
 • Snacks som burgere og hotdogs ved Pool of Erriadh Area, kl. 11.00-14.00 og pandekager kl. 15.00-17.00
 • Snacks som pizza, pomfritter og sandwich i strandbaren, kl. 11.00-14.00
 • Frokostbuffet i Le Tunesian restaurant, kl. 12.30-14.30
 • Salater, sandwich, pizza, kager, is, frugt og pandekager i Le Tunesian restaurant, kl. 15.00-17.00
 • Eftermiddagskaffe i strandbaren, kl. 15.00-17.00
 • Middagsbuffet i Le Tunesian restaurant, kl. 19.00-21.30
 • En middag pr. ophold på en à la carte-restaurant på et hotel efter eget valg, Medina Belisiare & Thalasso Hotel, Medina Solaria & Thalasso Hotel eller Diar Lemdina Hotel. Se hotellets All Inclusive-program for flere detaljer. Bordreservation er påkrævet mindst 24 timer i forvejen
 • Gallamiddag med show på Sheherazade restaurant i Medina Medirerranea. Gælder én gang pr. ophold. Bordreservation er påkrævet mindst 24 timer i forvejen i receptionen.
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-23.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har den bedste beliggenhed på den fine strand i Hammamet. Vælg mellem at svømme i poolen eller i havet. All Inclusive indgår for en behagelig ferie, og hotellet har både bowlingbane og natklub. Om dagen kan de mindste i familien lege og boltre sig i børneklubben, og for de større børn og voksne med barnesind er der flere vandsportsaktiviteter.

Les Orangers Beach Resort - sommer 2023

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotel med en dejlig have, privat del af stranden til dejlig svømning, en restaurant ved havet og masser at lave for hele familien, herunder en børneklub til masser af sjov. Her kan du slappe af med en runde på en golfbane eller få sved på panden i hotellets fitnessrum.

The Orangers Garden Villas & Bungalows

Orangers Garden Villas & Bungalows ligger direkte over den fine sandstrand, og hotellet er omgivet af svajende palmer. Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer og her kan du slappe af med en runde golf, en bog i skyggen eller tage på marked.

The Sindbad

The Sindbad er et ideelt hotel for golfspillere, beliggende direkte ovenfor havet, lige uden for Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere pools at svømme i. Slap af i hotellets spa, nyd god mad eller oplev en fantastisk undervandsverden med blandt andet skibsvrag fra 2. Verdenskrig.

Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er med sin fantastiske beliggenhed på den fine sandstrand et paradis for både voksne og børn med masser af sjove ting at lave i løbet af dagen. Der er to udendørs pools, hvoraf den ene har tre vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter at vælge imellem. På stranden venter solstolen på dig til behagelig afslapning under den tunesiske sol.

Paradis Palace

All Inclusive-hotellet Paradis Palace ligger direkte over den fine sandstrand, et stykke uden for Hammamet. Her kan dagene fyldes med sjove aktiviteter, svømning i de forskellige pools og et par ture på vandrutsjebanen. Hotellet tilbyder også solstole på stranden, adskillige sportsaktiviteter i løbet af dagen, og for de yngste i familien er der en børneklub.

Les Orangers Beach Resort - vinter 23/24 og sommer 2024

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotel med en dejlig have, privat del af stranden til dejlig svømning, en restaurant ved havet og masser at lave for hele familien, herunder en børneklub til masser af sjov. Her kan du slappe af med en runde på en golfbane eller få sved på panden i hotellets fitnessrum.

Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger lige over stranden i Hammamet. Her kan du slappe af i en af hotellets pools eller på den private strand, hvor behagelige solstole venter på dig. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter og barer at vælge imellem. Nyd hotellets spa med flere smukke pools, træn i fitnessrummet og tag på shopping i medinaen i Hammamet.