Bedømmelse af Dusit Thani Krabi Beach Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

3064 bedømmelser
Meget godt
 
2257
Godt
 
557
Middel
 
156
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

26-04-2024

af karin128 Blansko, Tjekkiet

dejligt sted - lækker mad vin samt fantastisk betjening af de søde unge mennesker

Dejligt hotel flot værelse lækker seng med dynetæppe lækkert. Vi havde betalt ekstra for Club lounge . -godt givet ud - gratis vask 2 stk tøj pr dag te fra 1430 - 16 med sandwich inde og ude i Club class room . 1730-19 cocktails og lækre snacks. medlem gratis af Dusit Thani giver 20 % rabat af barregning hvilket er noget på 2 uger. Der er det sødeste personale Ping Pong -Panang og Jabs --Louise og Monks , der gør det ekstra hyggeligt - vi spiste også morgenmad der, da det var mere roligt end hovedrestauranten. Det ville ha været rart med en voksen pool ud af de 3 , da der indimellem var ulidelig skrigen og råben , så der ikke var til at være der , børn optog swim up bar stolene . og en gang et barn uden obligatorisk blebuks i vandet med uheld til følge. Thai restauranten var kun åben 2 gange om ugen desværre -og en lille bar ved Lobbyen ville også være rart .

 
18-02-2023

af CamillaKL42 København, Danmark

Velholdt hotel med høj service. Flotte poolområder og strand

Høj service, skøn beliggenhed ved strand. Stranden rengøres.Stort hotelområde. Liggestole både ved pools, strand og grønt område. Anbefalinger: Club Lounge Betal for Club Lounge. Det får du: Særkilt lounge område. både indendørs med aircondition og terrasse med adgang fra kl.08.00 til kl. 20.00 Morgenmad med varmestation hvor kokke tilbereder lune retter æg, pandekager m.m. afternoon te med varierende servering hver dag before dinner drinks . der serveres cocktails, vin , øl og sodavand. Buffet med ost og andre varme retter. Vaskeservice ( 2 stk. tøj om dagen er inkl. i club lounge opholdet. 20% på drinks i poolbaren Prøv middag på restaurant Toh Kin Khaw med fast menu. Absolut et besøg værd. Der skal bestilles bord på forhånd Meget høj service fra al personale. Massage ved stranden er fantastisk. Husk at gå ned og bestil tid. Der skal betakes kontant Restaurant lige overfor hotellet - The Terrace, serverer autentisk Thai

 
17-01-2023

af kimp513 Greve, Danmark

Perfekt sted med fred og ro

Utrolig. Stille resort, hvor alt for en til at slappe helt. Af. Vi besøgte dem med vores søn og svigerdatter og vores 1 års gamle tvillinger, det var bare en fornøjelse med den service der var på stedet. Maden var bare perfekt. Legestuen var et et kæmpe + og kan kun anbefales, 2 søde piger aktiveret hele tiden de lidt større børn. Det var ingen larm og høj musik. Alt var bare,så man gerne ville komme igen

 
14-04-2020

af 806brittr odense

Paradis...

En helt igennem fantastisk sted, som vi absolut kan anbefale. Smukt rent resort med masser af plads, så det aldrig føles overrendt. Smilende og altid venligt personale. Dejlig morgenbuffet og skøn lounge. 2 lækre og store pools, hvor man altid kan finde en liggestol. Aktiviteter der ikke forstyrre freden og de rolige omgivelser. Tæt på lækre restauranter langs stranden og i den lille by. Daglig roomservice, så ja - vi ville elske at komme igen.

 
19-10-2019

af christinasoerensen København, Danmark

Luksus

Hotellet er super lækkert og mad og service er i top. Der er masser af plads i restauranten og der er altid en solstol ledig. Det er absolut det lækreste hotel vi har boet på i Thailand og vi kommer helt sikkert igen.