Bedømmelse af Dusit Thani Krabi Beach Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2596 bedømmelser
Meget godt
 
1879
Godt
 
507
Middel
 
138
Mindre godt
 
38
Dårligt
 
34

5 nyeste bedømmelser

14-04-2020

af 806brittr odense

Paradis...

En helt igennem fantastisk sted, som vi absolut kan anbefale. Smukt rent resort med masser af plads, så det aldrig føles overrendt. Smilende og altid venligt personale. Dejlig morgenbuffet og skøn lounge. 2 lækre og store pools, hvor man altid kan finde en liggestol. Aktiviteter der ikke forstyrre freden og de rolige omgivelser. Tæt på lækre restauranter langs stranden og i den lille by. Daglig roomservice, så ja - vi ville elske at komme igen.

 
19-10-2019

af christinasoerensen København, Danmark

Luksus

Hotellet er super lækkert og mad og service er i top. Der er masser af plads i restauranten og der er altid en solstol ledig. Det er absolut det lækreste hotel vi har boet på i Thailand og vi kommer helt sikkert igen.

 
22-07-2019

af Kim T. A

Fantastisk hotel

Min familie og jeg boede på dette fantastiske hotel fra 10. juli til 19. juli 2019, og det var en fantastisk oplevelse. Service niveauet er meget højt, værelserne er virkelig skønne og der er massere af aktiviteter rundt omkring hotellet. Vi har boet mange steder på forskellige lokationer i Thailand, men dette hotel (og område) er helt klart blandt de aller bedste oplevelser, vi har haft.

 
27-04-2019

af kcmadsen Otterup, Danmark

Pris og kvalitet følges ad ūüėä

Vores 1 tur til Thailand og virkelig et flot hotel - og glade , smilende og imøde kommende personale - en udsøgt fornøjelse. På hotellet er rent og pænt og wc rundt omkring på resortet er ALTID meget rene og velduftende. Stranden foran Dusit er dejlig - ren og imødekommende - men bare 500 mtr til siderne flyder det med affald på stranden. Og der er rigtig meget desværre Vi spiste udenfor hotellet på forskellige restauranter - dem på Resort er dobbelt priser. Spiste 1 gang på hotellet (pizza pasta buffet) - og ikke noget at råbe op om - men igen - utrolig rent og pænt Men vil må bo godt - kan dette hotel klart anbefales ūüėä

 
06-01-2019

af johnskovby Haderslev, Danmark

Simpelthen perfekt

Vi valgte Dusit Thani Krabi Beach Resort ud fra anmeldelserne på TripA og andre rejsehjemmesider. Forventninger var derfor store - men ALLE blev indfriet samt mere til. Hotellet var lækkert med meget gode faciliteter. Der var fine værelser, lækker strand, flotte pools, flere gode steder at spise. Der var et fedt fitnessområde med relevante muligheder for træning. Personalet var positive og serviceminded. Vi følte os rigtig godt behandlet og alt foregik med et smil på - dejligt. Hotellet var stort men dejligt roligt. Der var under vores besøg masser af plads alle steder. Der var gode muligheder for transport til nærliggende byer via hotellet shuttleservice. Vi kan dertil varmt anbefale hotellets Tour-service på diverse rundture. Dusit Thani Krabi Beach Resort indholdt også et flot og velplejet haveområde. Overalt er det velholdt og indbydende med smukke blomster, planter og dertil er rigt fugleliv. Simpelthen perfekt - enestående ferie! Vi kommer helt sikkert igen.