Bedømmelse af The Waters Khao Lak by Katathani

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

981 bedømmelser
Meget godt
 
545
Godt
 
318
Middel
 
86
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

27-10-2023

af KristinaFriis Danmark

Ok hotel, men vi skal ikke bo der igen…

Vi har booket vores ophold igennem Spies og der var det kun muligt at booke et type værelse. Spies sagde at det var muligt at opgradere når vi ankom til The Waters. Vi ønskede os et swim-up værelse i ground floor, hvilket ikke var muligt, men vi fik et værelse lige ovenover hvor trappen førte lige ned i poolen. Hele ugen kiggede jeg på et værelse som vi ønskede der stod ledigt, og det var ikke det eneste ledige værelse i Ground floor. Da jeg spørger ind til det hos personalet, fortæller hun at de har flere værelser som de ikke lejer ud, hvilket ikke var svaret da vi ville opgradere, da sagde hun at alt var booket. Jeg synes det er en ærgelig opførsel. Morgenmaden er det kedeligste jeg har oplevet. Der står flere solstole rundt omkring der er i stykker, de bliver ikke fjernet. Skrald/affald fra gæster omkring poolen er lang tid om at blive fjernet. Flere skraldespande (kunne kun finde én) på områder ville forhåbentlig hjælpe på at gæster rydder op efter dem selv. Det positive: god og hurtig roomservice, ok menuer til frokost og roomservice. Nogenlunde rent. Ligger genialt ift omkringliggende restauranter, butikker, markeder, stranden mm

 
17-03-2023

af MikaelconsultIng Broby, Danmark

God beliggenhed, men slidt.

Hotellet ligger fint, men fremstår lidt slidt. Deres internet i Waters afdeling er nærmest ikke eksisterende. Vi kunne godt have brugt et par stole på vores terrasse. Morgenmaden var ok, men overdådig. Kunne godt have brugt større kage udvalg. Vi havde også fået det indtryk at vi kunne spise frokost i restauranten, men den var lukket til frokost. Personalet i poolbaren var meget højlydte. Når man får massage på hotellet, ligger man meget til offentlig skue.

 
03-09-2022

af rejsefreak Landskrona, Sverige

Skønt hotel i gode omgivelser

Dejligt hotelværelse med adgang til pool, hvilket var virkelig skønt. Hotellet ligger rigtig godt og man får en rigtig god morgenmad. Bestemt et dejligt sted og med søde og venlige ansatte. Det ligger meget tæt på markedet i Khao Lak. Der ligger ligeledes mange gode restauranter i nærheden.

 
05-02-2020

af bent l

Kan anbefales

Alt er som i brochuren, pools, værelse, mm. Vi havde direkte adgang til pool fra værelse, bekvemt skønt og med egne solsenge. Servicen er i top. Der er en lille anke, den terrasse vi havde manglede en skyggemulighed.

 
05-02-2020

af Kirsten Friis K

Overraskende

Vi tilbragte 15 nætter på The Waters. Det lovede WIFI på hele hotellet var meget ustabilt og ofte ikke tilgængeligt. Sporadiske kloaklugte ved pool og på restaurant var ikke just charmerende. The Waters bliver ikke vores valg af hotel, ved et evt. genbesøg i Khao Lak.