Bedømmelse af The Waters Khao Lak by Katathani

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

913 bedømmelser
Meget godt
 
506
Godt
 
303
Middel
 
77
Mindre godt
 
17
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

03-09-2022

af rejsefreak Landskrona, Sverige

Skønt hotel i gode omgivelser

Dejligt hotelværelse med adgang til pool, hvilket var virkelig skønt. Hotellet ligger rigtig godt og man får en rigtig god morgenmad. Bestemt et dejligt sted og med søde og venlige ansatte. Det ligger meget tæt på markedet i Khao Lak. Der ligger ligeledes mange gode restauranter i nærheden.

 
05-02-2020

af bent l

Kan anbefales

Alt er som i brochuren, pools, værelse, mm. Vi havde direkte adgang til pool fra værelse, bekvemt skønt og med egne solsenge. Servicen er i top. Der er en lille anke, den terrasse vi havde manglede en skyggemulighed.

 
05-02-2020

af Kirsten Friis K

Overraskende

Vi tilbragte 15 nætter på The Waters. Det lovede WIFI på hele hotellet var meget ustabilt og ofte ikke tilgængeligt. Sporadiske kloaklugte ved pool og på restaurant var ikke just charmerende. The Waters bliver ikke vores valg af hotel, ved et evt. genbesøg i Khao Lak.

 
29-08-2019

af Kell G Ringsted, Danmark

Simpelthen fantastisk

Stedet er fantastisk for alle. Yderligere har stedet det sådan at alle ældre kan komme omkring og let ud i baljen (poolen da der kun er nogle få trin i og højden 120 cm. Personalet uovertruffen hjælpsom hele vejen rundt. God restaurant.. Hurtigt ud på vejen og ned til stranden og forretninger.

 
27-11-2018

af MartinS1851 Århus, Danmark

Dejligt hotel. ligger centralt.

Dejligt hotel. Havde et dobbeltværelse men blev opgraderet til en suite. Dejligt seng og lækkert badeværelse. Morgenmaden var også særdeles lækker. Ligger meget centralt, kan gå til stranden på 5 min. Ligger også tæt på restauranter mm. Eneste negative er er rengøringen på værelset ikke var så god. resten af hotellet var særdeles velholdt.