Værelsestyper

Deluxe-værelser

Moderne og rummelige deluxe-værelser på de øverste etager. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bad og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser plus

Moderne og rummelige deluxe-værelser plus. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse med brus og toilet samt udendørsbrus. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Moderne og rummelige dobbeltværelser. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv, el-kedel og kaffemaskine. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Badekåber, tøfler og poolhåndklæder. Badeværelse med jacuzzi-badekar, brus og toilet. Terrasse med pooladgang.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Moderne og rummelige familie-værelser som deles af en foldevæg. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv og el-kedel. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.