Deluxe-værelser

Moderne og rummelige deluxe-værelser på de øverste etager. Mulighed for ekstraopredning for 3. person i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser plus

Moderne og rummelige deluxe-værelser plus med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse med brus og toilet samt udendørsbrus. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Moderne og rummelige dobbeltværelser. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel, kaffemaskine samt kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Badekåber, tøfler og poolhåndklæder. Badeværelse med jacuzzi-badekar, brus og toilet. Terrasse med pooladgang.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Moderne og rummelige familie-værelser som deles af en foldevæg. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.