Bedømmelse af Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 9 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Den dejlige park have og omgivelserne.
-
En bedre morgenbufe. Den var sløj. Kedeligt tørt brød. Små gnallinger ost. Stort set ingen pålæg. Mest kogt og stegt mad.

Bekræftet køb : 2020-03-08


9 ud af 10

+
Byggestilen, beliggenheden, poolen, smukke omgivelser
-
Det er lidt slidt, shuttlebus servicen, temperaturen i brusebadet var enten koldt eller kogende, priserne for mad og drikke var alt for høje.

Bekræftet køb : 2020-03-08


10 ud af 10

+
-
Vi var utilfredse med at vi blev bedt om at rykke væk fra strand arealet når der var privat arrangementer ( vi har jo også betalt for ophold)

Bekræftet køb : 2020-02-09


9 ud af 10

+
sådan set det hele
-
trappetrinetb i spisesalen jeg har sagt det

Bekræftet køb : 2020-02-02


9 ud af 10

+
God og rolig beliggenhed med privat strand. Pragtfuld have og dejlig pool. Charmerende byggestil (engelsk kolonistil) store og lyse værelser med terrasse eller balkon. Dejlig spa. Generelt god service.
-
Hotellet har kun en lille middagsrestaurant med et meget begrænset menukort. Derfor valgte vi at spise ude.

Bekræftet køb : 2020-01-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

553 bedømmelser
Meget godt
 
302
Godt
 
176
Middel
 
51
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

18-11-2019

Indlæg af Erik M København, Danmark

Dejligt hotel og bare i 2 etager

Dette hotel kan varmt anbefales - med mindre man foretrækker et højhus hotel bygget i beton. Stort skønt swimmingpool, dejlig morgenbuffet, super service overalt og tæt på byen med shopping og restauranter. Lækkert værelse - stedet kan varmt anbefales hvis man absolut skal til Hua Hin. For der er ikke meget at komme efter her. Og det er en lang køretur fra Bangkok lufthavn.

 
12-02-2019

Indlæg af SvendH Region Hovedstaden, Danmark

Thailand, Hua Hin, Wora Bura

Et fantastisk hotel / resort lige ned til stranden. Store flotte værelser ,dejligt indrettede med flotte gamle møbler. Værelserne er indrettet forskelligt. Stort flot badeværelse,som kan åbnes ind mod værelset. Altan med udsigt til fantastisk smukt poolområde. Personalet er meget venlige og service er i top. Morgenmads restauranten er meget flot. Hotellet ligger ca. 6 km fra Hua Hin ,men hotellet har gratis shuttle bus til byen. Hotellet ligger stille og roligt og et fantastisk hotel at holde ferie. Der er ingen musik eller bystøj. Et rigtig dejligt hotel,som vi meget gerne vil bo på igen.

 
20-01-2019

Indlæg af kimp513 Greve, Danmark

Hvor alt er bare som drøm

Rigtig dejligt resort, men rigtig flot svimmingpool, alt er bare rent og pænt, tror personalet gør alt hvad dekan, så alle har et godt ophold, mange små broer og små vandløb med mange fisk, direkte adgang til stranden. Helt sikkert et sted som alle kan være glade for. Det er måske ikke det bedste sted for mindre børn, ingen gynger eller andre fornøjelser. Selvfølgelig er der børne pool og adgang til havet.

 
15-02-2018

Indlæg af Finn L København

Smukt hotel i kolonistil

Dejligt hotel som ligger i et meget smukt parkområde,lige ned til stranden. Store flotte værelser ,dejligt indrettede med flotte gamle møbler. Stort flot badeværelse,som kan åbnes ind mod værelset. Dejlig møbleret altan,med udsigt til fantastisk smukt poolområde. Personalet er meget venlige og service er i top. Morgenmads restauranten er meget flot,men morgenmaden er lidt ensformig og kedelig. Hotellet ligger ca. 6 km fra Hua Hin ,men hotellet har gratis shuttle bus til byen. Der er en mindre gåtur til Abebjerget.Hotellet ligger stille og roligt og et fantastisk hotel at holde ferie. Der er ingen musik eller bystøj. Hver dag bliver køleskabet fyldt med sodavand og juice,uden beregning. Et rigtig dejligt hotel,som vi meget gerne vil bo på igen.

 
09-04-2017

Indlæg af Hanne R Århus, Danmark

Dejligt roligt hotel lige ved stranden

Vi boede på Wora Bura 3 nætter - perfekt hotel til afslapning. Ligger udenfor Hua Hin (hotellet har shuttle bus ind til byen, så det er let at komme derind om aftenen) - så er man til ro og afslapning i løbet af dagen, dejlig have og poolanlæg og placering lige ned til stranden, så vælg Wora Bura. Vi fik dejlig morgenmad, softdrink i minibaren er fri og generelt er servicen på hotellet meget fin. Alle er søde og hjælpsomme. Værelserne er store og hyggelige, og haven er helt fantastisk.