Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to poolområder, hver med en pool til afslapning. Hvis du vil have ekstra luksus, kan du booke en 2-værelses suite og direkte adgang til en af poolerne. Der er to restauranter at vælge imellem på hotellet, og der kan købes flere måltidspakker. Hvis du vil træne, har hotellet et fitnessrum, og du kan tage en afslappende sauna bagefter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mida De Sea Hua Hin har to udendørs pools med saltvand. Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder indgår. Drikkevarer ved poolen kan bestilles i M Café.

Mida De Sea Hua Hin har to restauranter, M Café og Delizioso, som er åbne fra tidlig morgen til sen aften, og som begge serverer internationale og thailandske retter. Baren på M Café er åben fra sen morgen til sen aften.

Fitnessrum, sauna og dampbad er gratis, men kræver forudbestilling.

Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice fra kl. 06.00-22.30. Hotellet tilbyder transport til Hua Hin med stop ved Clock tower.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)
  • All Inclusive

Morgenmadsbuffeten serveres fra kl. 06.00-10.00. Frokosten består af 4 til 5 retter fra en fast menu. Middagen består af 4 internationale retter valgt fra en fast menu.

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 06.00-10.00
  • Frokost fra en fast menu med fire til fem thailandske retter, kl. 12.00-14.00
  • Middag fra en fast menu med fire internationale retter, kl. 18.30-22.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i en af hotellets barer kl. 11.00-22.00

Der kan forekomme ændringer. Det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet. Aldersgrænse for at bo på hotellet er 12 år.

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde eller lån en cykel og udforsk omgivelserne i Hua Hin.

Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyd et ophold på det eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort beliggende lige ved stranden i Hua Hin. På dette 5-stjernede hotel er atmosfæren rolig og behagelig, og man kan få masser af mulighed for at nyde ferien fuldt ud.

Amari Hua Hin

Ønsker du en ferie nær strand og centrum er Amari Hua Hin det rette for dig. Med et moderne design nær stranden kan du vælge at tilbringe feriedagene ved det smukke poolområde eller nede på stranden. Med flere restauranter og faciliteter vil hele familien nyde er dejlig og afslappende ferie.