Amari Hua Hin

  • • Høj kundetilfredshed
  • • Fin spa
  • • Nær Khao Takiab-stranden

Ønsker du en ferie nær strand og centrum er Amari Hua Hin det rette for dig. Med et moderne design nær stranden kan du vælge at tilbringe feriedagene ved det smukke poolområde eller nede på stranden. Med flere restauranter og faciliteter vil hele familien nyde er dejlig og afslappende ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Amari Hua Hin er et moderne og populært hotel i udkanten af centrale Hua Hin. Du bor kun en kort gåtur fra den populære Khao Takiab-strand. Ved hotellets pool er der en separat børnepool, solstole, parasoller og gratis håndklæder. Nede ved stranden findes yderligere en pool.

På hotellet er der flere restauranter og barer. På Mosaic serveres der morgenmadsbuffet. Reef Deli serverer internationale og thailandske retter. Lobbybaren Coral Lounge serverer enkle snacks. Poolbar og vinlounge. På strandrestauranten Shoreline Beach Bar serveres der middelhavsmad.

Gratis wifi på fællesområder og ved strandbaren. Fin spaafdeling med forskellige skønne behandlinger. Gratis fitnessfaciliteter. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis hotelbus til centrale Hua Hin hver dag og til stranden flere gange hver dag. (Der skal bookes plads i receptionen). Ca. 500 meter til nærmeste supermarked. Nær Vana Nava Waterpark.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og så er restauranten åben fra kl. 11.00 til 22.00 til frokost og middag.

Værd at vide

På grund af tidevandet så kan stranden ved hotellet forsvinde.

Alle hoteller i Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet. Aldersgrænse for at bo på hotellet er 12 år.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde eller lån en cykel og udforsk omgivelserne i Hua Hin.

Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyd et ophold på det eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort beliggende lige ved stranden i Hua Hin. På dette 5-stjernede hotel er atmosfæren rolig og behagelig, og man kan få masser af mulighed for at nyde ferien fuldt ud.