Amari Hua Hin

  • • Høj kundetilfredshed
  • • Fin spa
  • • Nær Khao Takiab-stranden

Ønsker du en ferie nær strand og centrum er Amari Hua Hin det rette for dig. Med et moderne design nær stranden kan du vælge at tilbringe feriedagene ved det smukke poolområde eller nede på stranden. Med flere restauranter og faciliteter vil hele familien nyde er dejlig og afslappende ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Amari Hua Hin er et moderne og populært hotel i udkanten af centrale Hua Hin. Du bor kun en kort gåtur fra den populære Khao Takiab-strand. Ved hotellets pool er der en separat børnepool, solstole, parasoller og gratis håndklæder. Nede ved stranden findes yderligere en pool.

På hotellet er der flere restauranter og barer. På Mosaic serveres der morgenmadsbuffet. Reef Deli serverer internationale og thailandske retter. Lobbybaren Coral Lounge serverer enkle snacks. Poolbar og vinlounge. På strandrestauranten Shoreline Beach Bar serveres der middelhavsmad.

Gratis wifi på fællesområder og ved strandbaren. Fin spaafdeling med forskellige skønne behandlinger. Gratis fitnessfaciliteter. Gratis engelsktalende børneklub i hotellets regi. Roomservice døgnet rundt. Døgnåben reception. Gratis hotelbus til centrale Hua Hin hver dag og til stranden flere gange hver dag. (Der skal bookes plads i receptionen). Ca. 500 meter til nærmeste supermarked. Nær Vana Nava Waterpark.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Værd at vide

På grund af tidevandet så kan stranden ved hotellet forsvinde.

Alle hoteller i Hua Hin

Hilton Hua Hin Resort & Spa

På Hilton Hua Hin Resort & Spa bor du direkte på stranden, og alle værelser har delvis havudsigt. Restauranterne er kendte for deres gode mad, og den hyggelige ølbar med livemusik bliver hurtigt mødestedet. Hvis du vil nyde det lille ekstra på ferien, så skal du prøve en skøn thaimassage i spaafdelingen.

Intercontinental Hua Hin Resort

Ønsker du en luksuriøs ferie i Hua Hin er Intercontinental Hua Hin Resort det perfekte hotel for dig! Her venter skønne behandlinger i spaafdelingen, og poolområdet byder på fantastiske solstole ude i vandet. I restauranterne serveres førsteklasses mad og efter en god middag kan I slappe af til jazzmusik, som spilles live et par aftener om ugen.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Ønsker du at bo i rolige omgivelser nær havet er Wora Bura Hua Hin Resort & Spa et rigtigt godt valg! Her er det skønt at slappe af ved det smukke poolområde med udsigt over Siambugten. Tag en skøn gåtur i den smukke have og nyd dejlig mad i hotellets restauranter. Besøg hotellets spa der har skøn massage og andre behandlinger.

Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.