Alcudia restaurant

Restauranttips i Alcudia og Playa de Muro

I familiefavoritterne Alcudia og Playa de Muro er det nemt at finde gode restauranter. Her er udbuddet af ​​alt fra det traditionelle, spanske køkken til internationale retter med masser at vælge imellem. I Alcudias hyggelige havn finder du en betagende udsigt over havet - perfekt udsigt til at indtage den nygrillede fisk.

Alcudia

Hjemmelavet spansk mad

På restaurant Ben Fet kan du spise både billigt og godt. Her søger mallorcinerne selv hen - hvilket betyder, at det er noget af det bedste mad. Den hyggelige og populære restaurant ligger i hjertet af Alcudia havnens smalle og charmerende gader. Adresse: C/Dels Pins 11, Puerto de Alcudia.

Piero Rossi

På restaurant Piero Rossi, som ligger længst ude ved havnen i Alcudia, kan du spise stenovnsbagt pizza og andre gode, italienske retter. Nyd en drink samtidig med at du kigger ud på de mange luksusyachter i havnen. Adresse: Paseo Marítimo, Alcudia.

Tapas med havudsigt

På skønne Sa Taverna D'es Port kan du nyde tapas, en lækker bøf eller nygrillet fisk, og samtidig se ud over havet og bådende i Alcudias havn. Restauranten ligger ude på molen Alcudiamar. Adresse: Paseo Marítimo 1 (nær pizzeriaet Piero Rossi).

Dans sommeren ind

Kan du lide at danse, så er Göta Kanal det rette sted for dig. Her spilles der livemusik hver dag i ugen i højsæsonen. Flere aftener i ugen er der temaaftener med flamenco og brasiliansk dans. Der er også et bredt udvalg på a la carte-menu. Adresse: C / del zoo 3, Alcudia.

Sa Placa

På torvet i det gamle Alcudia ligger familierestauranten Sa Placa. Den er kendt for at servere byens bedste paella, men her er også fisk og tapas. Adresse: Placa Constitució 1, Gamla Alcudia.

Restaurant med historie

Und dig selv et velsmagende måltid på Satyricón. Restauranten var tidligere en biograf, men har gennemgået en omfattende renovering, og er idag en af områdets lækreste restauranter. Den er udformet som et romersk amfiteater, og her serveres blandt andet gode bøffer og frisk fisk til middag samt en stor salatbuffet og enkle retter til frokost. Tag hele familien med herind, fejr en vens fødselsdag eller fri til din kæreste - det er de perfekte omgivelser til det hele! På Satyricón er hvert måltid en fest. Bordbestilling anbefales. Adresse: Placa Constitució 4, Gamla Alcudia.

Gode pizzaer på Roma

Midt i det centrale Alcudia finder du restaurant Roma, hvor der altid er god service og mad til en god pris. Her spiser du de bedste pizzaer og lækre pastaretter. Adresse: A/Pedro mas reus, Alcudia.

Bodega del Mar

Denne restaurant ligger i slutningen af Alcudia-havnen, og de har specialiseret sig i gode tapas. Bed gerne kokken om at lave en tapasmenu til hele selskabet. Her serveres også Alcudias bedste hamburgere - vi kan anbefale at bestille "en med alt på".  Adresse: C/Gabriel Roca 11, Puerto de Alcudia.

S'Albufera

I Playa del Muro ligger en lækker grillrestaurant, som serverer store, saftige burgere, grillspyd, tapas og frisk frisk. Børnene kan vælge ud fra deres egen menu, og de kan underholde sig med at tegne, mens de venter på maden. Adresse: A/Albufera 55, Playa de Muro.

Topo Gigio

På Topo Gigiokan du få en en god kalvekotelet eller en lækker Chateaubriand. Der er også legehjørne til børnene. Adresse: Av/S'Albufera 37, Playa de Muro.

Alcudia mad

Smuk udsigt fra León Rojo

Lige på stranden i Playa de Muro ligger den populære León Rojo. Dette er en restaurant med en afslappet, rolig atmosfære med udsigt ud over Alcudia-bugten. Her kan du nyde et godt måltid, mens du kigger ud på det blå hav. På menuen er der spanske klassikere som tapas og paella. Deres specialitet er frisk fisk og kød, der grilles over åben ild. Adresse: Av/Del Mar 8, Playa de Muro.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mallorca, find og book en rejse til Mallorca eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mallorca

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Mallorca

Mallorca

  • Magiske strande
  • Hyggelige byer og områder
  • Spændende seværdigheder
Se alle rejser til Mallorca

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her