Oplevelser i Puerto de la Cruz

I Puerto de la Cruz og i den nordlige del af Tenerife er der meget at se og opdage. Tag på udflugt til Teide eller tage med på vores ø-tur. Nyd alt det grønne inde i den botaniske have eller besøg Santa Cruz. Her har vi samlet nogle tips til ting, du kan lave i Puerto de la Cruz.

Tag med på en udflugt til mægtige Teide

Besøg Teide - Spaniens højeste top

Hvis du er i Puerto de la Cruz, vil du helt sikkert se Teides mægtige, og ofte snedækkede, top. Teide, som er Spaniens højeste top med 3.718 meter over havets overflade, er et absolut must, når du er på øen, og der er flere måder at komme op på. Vulkanen er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide, og for at komme hertil går du gennem Orotava-dalens smukke natur. Den nemmeste måde at komme op på Teide er at bestille en udflugt hos os.

Her kan du læse mere om udflugterne, som afgår fra Puerto de la Cruz og efterfølgende booke udflugten på din ferie.

Dagstur til Santa Cruz

Benyt lejligheden til at tage til nogle af Tenerifes andre byer, når du er på ferie i Puerto de la Cruz. På den nordlige del af øen ligger Tenerifes hovedstad Santa Cruz, som byder på alt fra dejligt byliv med shopping, restauranter og barer. Her kan du for eksempel besøge seværdigheder som Auditorio de Tenerife koncertsal, De Kanariske Øers parlament og universitetet i La Laguna. På Plaza de Candelaria (Candelaria-pladsen) kan du shoppe rundt blandt internationale mærker.

Figentræ i den botaniske have i Puerto de la Cruz

Den botaniske have

Den botaniske have i Puerto de la Cruz har over 4.000 plantearter og som en af ​​verdens ældste og mest berømte botaniske haver er et besøg i haven næsten et must, mens du er her. Haven blev allerede grundlagt i 1700-tallet, og dengang var planen, at søfarende spaniere skulle bringe planter fra alle verdenshjørner og plante dem hertil. Så ville planterne blive ført videre til fastlandet og kongens slot. Men intet af dette skete, og nu er det som at gå ind i en velholdt, tæt jungleskov med masser af seje træer, palmer, buske og planter.

At gå fra centrum til Botanisk Have tager ca. 20-30 minutter.

La Esperanza-skoven

En anden naturoplevelse nær Puerto de la Cruz, som du ikke må gå glip af, er La Esperanza-skoven på vej til Santa Cruz. La Esperanzas skov er frodig og grøn med eukalyptustræer, laurbærtræer og kanariske fyrretræer blandt dem. Jo højere du kommer, jo køligere er temperaturen. Når du når omkring 1000 meter over havets overflade, kommer du til en lille by med samme navn som skoven. Der er en charmerende lille plads her.

At finde La Esperanza: Drej fra motorvejen mellem Puerto de la Cruz og Santa Cruz, lige efter at have passeret lufthavnen.

Shopping i Puerto de la Cruz

Vil du shoppe på ferien? Er du på ferie i Puerto de la Cruz, er du tæt på flere indkøbscentre i den nordlige del af Tenerife. Det nærmeste er Centro Comercial La Villa, som ligger mellem Puerto de la Cruz og La Orotava. Butikscentret er over 40.000 kvadratmeter stort og huser knap 100 butikker.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Puerto de la Cruz, find og book en rejse til Puerto de la Cruz eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Puerto de la Cruz

Hvad kan man lave i Puerto de la Cruz? Hvilke strande er de bedste? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Puerto de la Cruz på Tenerife!

Se alle vores rejsetips til Puerto de la Cruz

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her