Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng elle to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskine. Væg til væg-tæppe. Loftvifte. Tv med internationale kanaler og iHome ur med mobiloplader. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt til haven eller havet.

Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser med gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskine. Væg til væg-tæppe. Loftvifte. Tv med internationale kanaler og iHome ur med mobiloplader. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Junior-suite

Junior-suiter med soveværelsesdel og en opholdsrumsdel med åben planløsning. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskine. Væg til væg-tæppe. Loftvifte. Tv med internationale kanaler og iHome ur med mobiloplader. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.

Antal personer: 2-3 personer.