Dobbeltværelser

Rummelige dobbeltværelser i mexicansk stil med dobbeltseng elle to separate senge. Ekstraopredning i sovesofa. Væg til væg-tæppe. Loftvifte. Smart-tv med satellitkanaler og iHome ur med mobiloplader. Nespressomaskine og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt til haven eller havet.

Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser i mexicansk stil med væg til væg-tæppe. Loftvifte. Smart-tv med satellitkanaler og iHome ur med mobiloplader. Nespressomaskine og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter i mexicansk stil. Junior-suiterne består af et soveværelse og en opholdsrumsdel. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Samtlige værelser har væg til væg-tæppe. Loftvifte. Smart-tv med satellitkanaler og iHome ur med mobiloplader. Nespressomaskine og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badekar og separat brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.

Antal personer: 2-3 personer.