Værelsestyper

Dobbeltværelser

Store hyggelige dobbeltværelser i mexicansk stil. Værelserne har enten dobbeltseng elle to separate senge. Ekstraopredning i sovesofa. Væg til væg-tæppe. Der er loftvifte, tv med satellitkanaler og minibar. Dobbeltværelser med havudsigt har også en Nespressomaskine. Gratis wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt til havet eller gården. Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Hyggelige enkeltværelser i mexicansk stil med væg til væg-tæppe. Der er loftvifte, tv med satellitkanaler og minibar. Gratis wifi og deponering. Badekåbe og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Store og smagfulde junior-suiter i mexicansk stil. Junior-suiterne består af kombineret soveværelse og opholdsrum. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Samtlige værelser har væg til væg-tæppe, loftvifte, tv med satellitkanaler og minibar. Nespressomaskine. Gratis wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badekar og separat brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.

Antal personer: 2-3 personer.