Hard Rock Hotel Tenerife

apollo mondo one of a kind
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hardrock Hotel Tenerife byder på en oplevelse fremfor bare et hotelbesøg. Hotellet ligner ikke noget andet hotel på Tenerife, og den unikke karakter ånder rock 'n roll. Oplev nogle af Tenerifes bedste restauranter, hvor menuerne tilbyder lidt ekstra, tre poolområder med alt fra poolfest til sportsaktiviteter, et unikt trænings- og afslapningskoncept og glamourøse værelser med personaliserede spillelister. Dette gør Hard Rock Hotel Tenerife til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller - unikke hoteller, der skiller sig ud fra mængden.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hard Rock Hotel Tenerife ved siden af sandstranden i Playa Paraiso bor du som en rockestjerne. Vågn op til tonerne af personlig musik, nyd drinks direkte i poolen, spis mad fra hele verden og spil tennis med en personlige træner. Du kan endda leje din egen Fender-guitar direkte på hotelværelset!

Poolområder for hele familien
Hotellet har tre poolområder med opvarmede pools: Splash, Eden og Piscina Lago. Splash er hotellets fedeste pool og er familiens favorit. Poolen har forskellige niveauer og ved siden af er der en separat børnepool, der inviterer til leg. Eden er poolområdet for voksne, hvor du ikke engang behøver at gå ud af poolen for at drikke. Der er en poolbar og liggestole i vandet. Piscina Lago er en spektakulær pool lige ved havet med direkte adgang til stranden. Poolen er designet til at ligne Tenerifes natur og er formet som en sø med en lille bugt. Her afholdes hotellets begivenheder såsom poolfester og fitnesshold.

Mad og drikke
Oplev nogle af Tenerifes bedste restauranter uden at forlade hotellet. Der er fem à la carte-restauranter og en buffetrestaurant med forskellige stationer. Nyd alt fra saftige bøffer på Restaurant Montauk og lækker sushi på Restaurant Narumi til italiensk gastronomi på Capolavoro og glamourøse retter med unikke præsentationer på Sessions. Der er også flere barer såsom loungebarer, snackbarer, poolbarer og en strandbar.

Træning og afslapning
Hard Rock Hotel Tenerife har sit eget fitness-koncept kaldet SoundBody. SoundBody er baseret på en helhedsorienteret tilgang, der kombinerer sundhed og musik med yogasessioner, træning og eksklusive spa-behandlinger. SoundBody er baseret på tre oplevelser: Body Rock, Rock Om og Rock Spa. Body Rock er hotellets fitnesscenter og har forskellige træningsmaskiner og innovative træningshold som zumba, aquafit og dans. Hotellet har også sportsaktiviteter såsom fodbold, tennis og volleyball med mulighed for at træne på egen hånd, i en gruppe eller med en træner. På Rock Om venter forskellige yogatimer. Rock Spa er hotellets store spa-område (byder gæster over 18 år velkommen. 16 år skal være i selskab med en voksen), hvor du kan nyde en række forskellige behandlinger, hammam, sauna, koldtvandspool og Tenerifes eneste snehytte. Rock Spa er åben fra kl. 10.00-20.00.

Børneklub
Hotellets børneklub "The kids are alright" har aktiviteter for børn i alderen 6 måneder - 16 år med alt fra temadage og spil til workshops og dans.

Sound of your stay
De, der elsker musik, vil sætte pris på hotellets originale musikkoncept "Sound of your stay" med personlige afspilningslister til både humør og tid på dagen. Dans mens du børster tænder og start dagen til smukke toner. Du kan også leje en Fender-guitar fra hotellets samling og virkelig leve som en rockstjerne.

Change the Way
Oplev Tenerifes magiske natur med Hard Rock Hotel Tenerifes egen jeepsafari. Føl dig som Indiana Jones, mens du suser gennem bjerge, lavaklipper og eksotisk grønt.

Oplev omgivelserne
Hotellet ligger i Playa Paraiso, ca. 200 meter fra et lokalt centrum. Til Adeje med et større udvalg af restauranter, barer og shopping er det ca. 6 km eller ca. 15 minutter i bil.

Måltider

Morgenmadsbuffet og nytårsmiddag. Halvpension og All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-11.00
 • Á la carte-frokost i Splash Pool Bar, Eden Pool Bar, Munchies, The Beach Club og 3rd Half (kun lørdag og søndag), kl. 12.00-17.00
 • Is i Splash Pool Bar, Eden Pool Bar og Munchies, kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Á la carte-middag på 3rd Half, kl. 18.30-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin samt drinks i alle barer ad libitum med undtagelse af 16th og Narumi Lobby Bar, kl. 10.00-00.00.
 • Et besøg i spaafdelingen Rock Spa

Værd at vide

Hunde er velkomne på hotellet.

Apollo Mondo One Of A Kind
 • Unikke hoteloplevelser
 • Gennemtænkt helhed og atmosfære
 • Nøje udvalgte af Apollo
 • Altid minimum 3 stjerner