Jardin del Conde

Bo i første parket til havet, nær den lille strand og centrum af La Puntilla. Det hyggelige poolområde ligger mellem hotellets tre bygninger, smukt beklædt med palmer og frodige blomsterbede. I nærheden findes restauranter til de aftener, du ikke ønsker at lave mad i lejligheden.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed Lejligheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 40 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Jardin del Conde er et pænt og mindre lejlighedshotel bestående af tre bygninger, der ligger omkring et hyggeligt og frodigt poolområde. Her findes pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Hotellet har en god beliggenhed i La Puntilla ved den lille strand, Charco del Conde. Ca. 1,4 km til den større strand, La Playa. Charco del Conde-stranden er påvirket af tidevandet.

Gratis wifi på hele hotellet. Frokostrestaurant. Trapper på hotelområdet. Der kan benyttes en anden indgang med færre trapper. Denne indgang åbnes mod forespørgsel. Receptionen er åben ca kl. 08.00-23.00. Der er også åben ved ankomst.

I nærheden af hotellet er der både restauranter og supermarked, og der er ca. 900 m til den pittoreske fiskerby, Las Vueltas.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres mellem kl. 08.00-09.30.

Alle hoteller i La Gomera

Gran Rey

Gran Rey er et pænt hotel med dét lille ekstra, der gør, at du har lyst til at vende tilbage. Med sin rolige beliggenhed lige ved stranden i Valle Gran Rey på La Gomera venter afslapning i bedste stil. Her kan du gå langs med stranden, nyde poolen og afslutte dagen med at nyde solnedgangen på tagterrassen.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments er et lejlighedshotel med en god central beliggenhed i den hyggelige bydel La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra nogle lejligheder kan du nyde de smukke udsigter over bjergene, og på taget ligger det charmerende poolområde med solterrasse.

Playa Calera

Du tager til Playa Calera for at få fred og ro. Den lille beskyttede lavastrand ligger kun et stenkast væk, og tagterrassens hyggelige poolområde har udsigt over havet. De rummelige lejligheder og den velsmagende morgenbuffet gør opholdet ekstra skønt.

Jardín Tecina

Jardín Tecina er et populært hotel på La Gomera, og hotellet er velegnet til dem, der vil spille golf, nyde smuk natur, spise godt og slappe af i spaen. Hotellet har flere restauranter, poolområder og en Beach Club på den private strand. Lej en bil og oplev en meget smuk, frodig og grøn ø - La Gomera.