Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. Værelserne er placeret på etage 1-3 på hotellet. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, men med bad og toilet bag matte glasdøre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 35 kvm.
Antal personer: 1 person eller 1-2 personer.

Deluxe-værelse for 1 person

Deluxe-værelser med balkon. Værelserne er placeret på etage 1-3 på hotellet. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, men med bad og toilet bag matte glasdøre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 35 kvm.
Antal personer: 1 person.

Junior-suite

Junior-suiterne med balkon og delvis havudsigt. Solstole på balkonen. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Sofa. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, med bad og toilet bag matte glasdøre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 65 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Sofa. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, men med bad og toilet bag matte glasdøre. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: 34 kvm.
Antal personer: 2 personer.