Deluxe-værelse for 1 person

Deluxe-værelser er placeret på etage 1-3 på hotellet. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, men med bad og toilet bag matte glasdøre. Balkon. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 35 kvm.
Antal personer: 1 person.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser er placeret på etage 1-3 på hotellet. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, men med bad og toilet bag matte glasdøre. Balkon, nogle med begrænset havudsigt. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiterne er placeret på femte sal. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Sofa. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, med bad og toilet bag matte glasdøre. Balkon med begrænset havudsigt og solstole på balkonen. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 65 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Sofa. Minibar, Nespresso-kaffemaskine og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, delvist åbent til værelset, men med bad og toilet bag matte glasdøre. Balkon, nogle med begrænset havudsigt. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: 34 kvm.
Antal personer: 2 personer.