Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

57% af gæsterne anbefaler

1161 bedømmelser
Meget godt
 
383
Godt
 
441
Middel
 
204
Mindre godt
 
75
Dårligt
 
58

5 nyeste bedømmelser

20-08-2023

af Marcus H

Jeg kan ikke anbefale dette hotel udover deres poolområde.

Værelserne var ringe med dårlige senge, ikke det store service i form af kopper, tallerkener mv. Derudover larmede airconditionen meget, og den var kun i stuen og kunne derfor ikke varme soveværelset op. Der kravlede myrer på værelset og vores fødder var helt beskidte af at gå på stengulvet efter blot 30 min. Medarbejderne i receptionen og i restauranten er ikke særlig servicemindede. Hotellet trænger til en gedigen renovering. Placeringen er heller ikke noget at råbe hurra for, da der ikke ligger andet end en Spar i nærheden - kun et par slidte restauranter. Og så koster det 8 euro om dagen at træne i et lille motionsrum. Det burde være gratis, når nu man have booket hotellet - eller i det mindste fremgå markant tydeligere. Derudover er prisen alt for høj for at træne i et lille motionsrum - selv i større centre er det billigere. Det eneste plus er deres poolområde, som er rigtig godt.

 
01-08-2023

af Christian L Hvidovre, Denmark

Dejligt familiehotel i roligeomgivelser

Vi boede på Monte Feliz i en uge, 2 voksne og 1 barn på 7år - for os var det en rigtig god placering, vi havde lejet en bil, så kunne let komme fra lufthavn og rundt på øen og i dette område er der stille og roligt og ikke noget larm. Vi boede på et værelse med seperat soveværelse og stue/tekøkken i et og med udsigt over vandet fra vores balkon. Stranden er en stenstrand, men der er mange andre lækre strande på øen. Værelset havde det vi skulle bruge. Der ligger et lille center tæt på, med 3-4 restauranter og 3 supermarkeder - poolen på hotellet er dejlig, men bliver hurtig dyb (1,5-2 meter mange steder). Morgenmaden er ok, men ikke noget særligt. Vi var meget tilfredse med value for money for vores uges ferie på Monte Feliz. Et minus er dog, at træningscenteret koster €30 extra for en uge.

 
10-03-2023

af Hanne H

Et stille men dejligt område

Hotellet ligger godt i forhold til at komme rundt og se øen. Der er ca 300 m til busstoppestedet ( lige ved SPAR) med gode forbindelser til både Las Palmas og til f.eks Porto Rico. Det er et stille sted, men med gode muligheder for at få noget god mad tæt på. Poolområdet er fint, god plads. Strandene er ikke de bedste, der er masser af sten. Hvis man er til gang i den om aftenen, så er dette ikke stedet, men er man til afslapning og nattesøvn, kan vi klart anbefale dette hotel. Morgenmaden byder på alt hvad man behøver for at få en god start og være mæt til langt op ad dagen.

 
01-03-2020

af Viking18 Torremolinos, Spanien

Mange familier med børn

Vort ophold var præget af den voldsomme storm fra Sahara med masser af sand i luften og kraftig nedsat sigtbarhed i ca. 2 døgn. Hotellets personale gjorde en kæmpeindsats for at "feje sandet fra døren" - imponerende. Dejligt hotel med god service. Ikke rigtig gode bademuligheder ved stranden pga. kraftige bølger og mange sten langs stranden. Eneste minus er, at der er duer på borde m.m. når man spiser morgenmad udenfor. Det bør hotellet gøre noget ved, især i disse virus-tider.

 
17-10-2019

af DayTrip135389 Horsens, Danmark

Til den store familie

Rigtig godt hotel til hele familien. Værelserne er store og rummelige. Lækker morgenbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Lækker pool, som har alt til børn og voksne. Eneste minus er at, solen først rammer poolområdet ca. Kl. 11. Virker alt i alt som et solidt drevet hotel.