Nationalparken Morne Seychellois på Mahe

Oplevelser på Seychellerne

Seychellerne er oftest forbundet med smukke og herlige paradisstrande, men der er meget mere at se og opdage end det. Hvorfor ikke vandre i en af ​​nationalparkerne eller besøge et lokalt romdestilleri? Der er meget at se og lave på Seychellerne, og her får du vores bedste tips til at få mest muligt ud af din ferie!

Sköldpadda på La Digue, Seychellerna

Besøg øerne La Digue og Curieuse

La Digue

Tag færgen fra Praslin eller Mahé til den vidunderlige paradisø La Digue, hvor færre turister og ro venter. Her kan du gå rundt eller leje en cykel for at opdage denne idylliske ø. Udover at besøge de verdensberømte strande, som selvfølgelig er et must, når du besøger La Digue, kan du sejle i kano, surfe eller hvorfor ikke bestige La Digues højeste punkt, Nid D'Aigle, der med sine 333 meter byder på en magisk udsigt over havet og de omkringliggende øer.

Curieuse

Et populært udflugtsmål er et besøg på den lille ø Curieuse, lidt uden for Praslin. Her blandt Coco de Mer-palmerne skal du ikke blive overrasket, hvis du støder på en eller to kæmpeskildpadder under dit besøg, da der er flere hundrede på øen. Disse kommer fra Aldabra, en atol på Seychellerne, hvor over 100.000 kæmpe skildpadder lever. Du må heller ikke gå glip af den 2 km lange vandresti på øen, hvor du blandt andet kan gå langs kølige mangrovesumpe.

 

Nationalparken Vallée de Mai, Praslin

Nationalparker på Seychellerne

Morne Seychellois, Mahé

På hovedøen Mahé er et besøg i Seychellernes største nationalpark næsten et must! Nationalparken, der med sit dramatiske landskab dækker hele 20 % af øens areal og byder på over 15 km lange vandrestier. Oplev nationalparkens fantastiske udsigter på en guidet tur eller på egen hånd. Udover storslåede udsigter kan du forvente naturoplevelser ud over det sædvanlige langs vandrestierne, her vil du se eksotiske mangrovetræer, en frodig tropisk jungle, vandfald og høje bjerge.

Vallée de Mai, Praslin 

I Praslin kan du besøge nationalparken Vallée de Mai, som er på UNESCOs verdensarvsliste for sin velbevarede natur. Her kan du vandre i uberørte palmeskove, hvor blandt andet den fredede palme Coco de Mer er, den palme, der bærer den største kokosnød i verden, der er blevet et symbol på Seychellerne. Nationalparken huser også mange forskellige dyrearter, herunder den unikke sorte papegøje. Her kan du udforske vandrestierne på egen hånd eller booke en guide, hvis du ikke vil gå glip af noget.

Silhouette National Park, Silhouette Island

Leder du efter skønne naturoplevelser, er Nationalpark Silhouette Nationalpark et besøg værd under din ferie på øen, her er frodigt grønt afbrudt med vandfald og storslået udsigt over øens smukke omgivelser. Her finder du også flere vandrestier, såsom Jardin Marron-stien, der byder på en eksotisk vandretur gennem junglen.

Besøg et lokalt romdestilleri eller en teplantage

En tur til Seychellernes eneste romdestilleri Takamaka er en anden interessant udflugt du kan tage på under din ferie på Mahé, her produceres den lokale kokosrom. Destilleriet er åbent for besøgende, og du kan vælge, om du vil udforske destilleriet på egen hånd eller gennem en guidet tur, hvor du også kan deltage i spændende information og smagninger.

For te-elskeren er der flere teplantager på Mahé, som er et besøg værd. Seychelles Trading Company (STC) tilbyder guidede ture både på en teplantage og på fabrikken, hvor du kan tage del i hele fremstillingsprocessen af ​​den lokale SeyTe.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Seychellerne, find og book en rejse til Seychellerne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Seychellerne

Her finder du vores bedste tips om de absolut fineste strande, bedste naturoplevelser, lækre eksotiske smagsoplevelser og meget mere!

Se alle rejsetips til Seychellerne

Seychellerne

  • Kridhvide strande
  • Tropisk og frodigt
  • Unikt dyreliv
Læs mere om Seychellerne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her