En dejlig hvid sandstrand med palmer på Seychellerne

Seychellernes smukkeste strande

Længes du efter paradisiske strande med turkis, krystalklart vand og smukke udsigter? Så skal Seychellerne helt sikkert være på din bucketlist! På Seychellerne er der omkring 80 forskellige strande, her finder du alt fra strande med flotte granitformationer til strande omgivet af koralrev – perfekt til dem, der ønsker en snorkeloplevelse ud over det sædvanlige! Her lister vi nogle af vores yndlingsstrande på Seychellerne.

Anse Lazio, Praslin Island Anse Lazio, Praslin

Anse Lazio, Praslin

Med sin vidunderligt brede sandstrand og fantastiske vand er Anse Lazio en af ​​de bedste strande på øen Praslin. Stranden er også perfekt for familier med børn, da vandet er relativt lavt og indbyder til skøn snorkling. Hvis du er heldig, kan du også se havskildpadder.

Anse Georgette, Praslin

Med sit rolige krystalklare turkise vand og hvide sandstrand, er Anse Georgette perfekt til både snorkling og afslapning. Selvom Seychellerne er et populært rejsemål, har Anse Georgette formået at bevare sin uberørte charme og er perfekt til dig, der gerne vil undgå at der bliver overfyldt på stranden. Et besøg her er et must når du besøger øen Praslin, når du først er her, vil du forstå hvorfor.

Anse La Blague, Praslin

På den sydøstlige del af Praslin ligger denne smukke paradisstrand med smukt hvidt sand og turkisblåt vand. Her kan du nyde en skøn dag på stranden med grønne omgivelser og med udsigt over øerne Grande og Petite Soeur. Når det er lavvande, er vandet relativt roligt og desuden beskyttet af et koralrev, hvilket gør det perfekt til en snorkeltur.

Anse Major, Mahé Anse Major, Mahé

Anse Major, Mahé

Omgivet af kokospalmer, vidunderligt turkisblåt vand og hvidt sand er Anse Major en af ​​de smukkeste strande på Seychellernes hovedø Mahé. Denne fantastiske strand ligger et godt stykke fra både veje og hoteller, du kommer hertil enten via en sejltur fra Beau Vallon eller landsbyen Bel Ombre, alternativt kan du vælge at tage bussen til Bel Ombre og derefter gå til stranden gennem en storslået natur med fantastisk udsigt. Uanset hvordan du vælger at komme dertil, vil du ikke fortryde det!

Beau Vallon, Mahé

På en af ​​Seychellernes mest populære strande, både blandt turister og lokale, bliver du mødt af en lang smuk sandstrand med turkisblåt vand. Det byder også på masser af aktiviteter såsom leje af jetski, surfbrætter og bådudflugter for dem, der ønsker at gøre mere end at slappe af på stranden. Her kan du uden tvivl bruge en hel dag både med afslapning og aktiviteter – bliver du lidt længere, kan du også nyde en fantastisk smuk solnedgang.

Anse Royale, Mahé

Stranden Anse Royale, som deler navn med den lille by, der støder op til stranden, er en af ​​de mest populære strande på hovedøen Mahé. Her er vandet generelt roligt og perfekt til en skøn svømme- eller snorkeltur. Udover en skøn dag på stranden er der også flere restauranter og butikker, i nogle af butikkerne kan du også leje snorkel- og dykkerudstyr. Selvom stranden er populær blandt både turister og lokale, er der masser af plads til, at alle kan nyde en skøn dag på stranden.

Anse Source d'Argent, La Digue Anse Source d'Argent, La Digue

Anse Source d'Argent, La Digue

Den verdensberømte strand Anse Source d'Argent på øen La Digue er ikke kun en af ​​de mest fotograferede strande i verden, men regnes også som en af ​​verdens fineste strande. Med sit lave krystalklare vand og hvide sand omgivet af spektakulære granitformationer, er det ikke svært at forstå hvorfor.

Petite Anse, La Digue

En fantastisk smuk paradisstrand med krystalklart vand og en skøn hvid sandstrand, som du skal besøge, når du er på La Digue. Du kommer hertil på 15 minutter til fods fra søsterstranden Grande Petite, gåturen er med til at færre turister besøger stranden, sammenlignet med andre populære strande på øen. Gåturen er besværet værd.

La Passe, Silhouette Island

Besøg paradisstranden La Passe på den uberørte Silhouette Island. Her venter en lang dejlig sandstrand i smukke omgivelser med frodigt grønt og svajende palmer. Her kan du tilbringe dagen i solstolen med en god bog eller hvorfor ikke snorkle og udforske livet under vandoverfladen i det krystalklare hav?


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Seychellerne, find og book en rejse til Seychellerne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Seychellerne

Her finder du vores bedste tips om de absolut fineste strande, bedste naturoplevelser, lækre eksotiske smagsoplevelser og meget mere!

Se alle rejsetips til Seychellerne

Seychellerne

  • Kridhvide strande
  • Tropisk og frodigt
  • Unikt dyreliv
Læs mere om Seychellerne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her