Krydstogter fra Miami

Krydstogter fra Miami

Tilkøb hotelnætter og oplev byen

Hvorfor skal du besøge Miami?

 

Miami er beliggende i det sydlige Florida, og er en fantastisk storby omkranset af palmer og kilometervis af pudderhvide strande. Langs Ocean Drive er der shopping og restauranter i verdensklasse - og uanset tidspunktet på dagen er der fuld fart på. Book et par ekstra dage på hotel i forbindelse med dit krydstogt.

 

I South Beach ligger Art Déco District med sine flotte og unikke bygninger. Her findes alt fra butikker til restauranter og barer i verdensklasse. Hvis du vil opleve strandlivet, er South Beach med palmer et must – benyt lejligheden til at surfe eller slappe af i en solstol. Lige uden for Miami finder du Design District med designbutikker og offentlig kunst.

Tips til byen

Highway 1 tager dig fra fastlandet og ud på en perlerække af øer til charmerende Key West. Med sin åbne og tolerante livsstil er Key West mere caribisk end amerikansk. Med en lejebil kan du køre ned til Key West for en dag.

Restauranterne i Miami har mad fra alle verdens køkkener. Meget er italiensk, men der er selvfølgelig rigtig gode kødrestauranter – og med sin beliggenhed ved havet er her også masser af fiskerestauranter.


Sådan kommer til til havnen

Havnens adresse
Port Miami Dodge Island
1015 North American Way
Miami, FL 33132 2nd Floor Miami
Florida 33132 United States.

Fra Miami International Airport til havnen, hvor skibene afgår, tager det cirka 20 minutter med taxa. Transfer er ikke inkluderet i prisen.

 

 


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket