Krydstogter fra Fort Lauderdale
Tilkøb hotelnætter og oplev byen

Hvorfor skal du besøge Fort Lauderdale?

Kanalerne i Fort Lauderdale minder om Venedig. Præcis som i Venedig tager du vandtaxi til nogle meget charmerende kanalrestauranter. Men du kan også sagtens komme til de gode restauranter til fods. I Fort Lauderdale findes der restauranter for enhver smag og i alle prisklasser. Og det er nemt at komme rundt til fods eller med taxi.

 

På "øerne" mellem kanalerne ligger luksusvillaer og yachter, og det meste i Fort Lauderdale er lidt mere luksuriøst. F.eks. er shoppingmulighederne rigtig gode. Et af shoppingcentrene hedder Sawgrass Mills Outlet, og her finder du alt, hvad hjertet begærer. Klimaet her er skønt, og der er masser af mulighed for dejlig afslapning på de kilometerlange, hvide og palmeklædte strande. Vil du være aktiv, så er der mange gode golfbaner her.

Tips til byen

Ligesom Venedig er den bedste måde at opdage Fort Lauderdale på gennem kanalerne. Med en vandtaxi eller hjuldamper kan du komme helt tæt på de luksuriøse villaer og stilfulde yachter.

USA er landet med mange gode shoppingmuligheder. Benyt lejligheden til at tilbringe et par timer på Sawgrass Mills Outlet, hvor du kan shoppe løs. Shoppingcentret er USA's syvende største, og her finder du ofte gode tilbud.


Sådan kommer du til havnen

Havnens adresse
Port Everglades Business Office 1850
Florida 33316 United States

eller 

Drive Fort Lauderdale
Florida 33316 United States

Fra havnen til lufthavnen (Ft. Lauderdale International Airport) er der 3 km (ca. 10 minutter med taxa). Transfer er ikke inkluderet i prisen.


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket