1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Rania

 • • Direkte på stranden
 • • Skøn strandtaverne
 • • Fin beliggenhed i Platanias

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bo med perfekt beliggenhed i begyndelsen af Platanias og direkte på stranden. Hotellet er familieejet og på stranden ligger familiens taverne, hvor der serveres god mad. Et populært mødested både dag og aften. Hotellet er et godt valg for dig som værner om miljøet. Rania arbejder på at minimere miljøpåvirkningerne, samt gavne den lokale økonomi.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i strand/pool bygningen for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i strand/pool bygningen for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Dejlig placering, godt og venligt personale, dejlig modtagelse. Der var hvad der skulle bruges - karklud i køkkenet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 69 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rania er et dejligt familieejet lejlighedshotel, der består af 3 bygninger med forskellige byggeår. Perfekt beliggenhed i starten af Platanias, direkte på stranden. På stranden ligger familiens strandtaverne, The Olive Tree, som er kendt for sin gode mad og er et populært samlingspunkt både dag og aften. Strandbar.

Hotellet har et poolområde med børnesektion samt solstole og parasoller. Første poolhåndklæde er gratis. Bytte pool-/strandhåndklæde er mod betaling. Solstole og parasoller ved stranden ved stranden mod betaling. Poolbar. Have. Gratis wifi på fællesområder. Stationære computere med internetadgang mod betaling. Receptionen er åben om dagen. Gåafstand til restauranter, butikker og supermarkeder. Gode busforbindelser til Chania by. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Altid på vores charmerende hoteller
 • Høj kundetilfredshed
 • Mange stamgæster
 • Personlig og familiær atmosfære