Rania

  • • Direkte på stranden
  • • Skøn strandtaverne
  • • Fin beliggenhed i Platanias

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bo med perfekt beliggenhed i begyndelsen af Platanias og direkte på stranden. Hotellet er familieejet og på stranden ligger familiens taverne, hvor der serveres god mad. Et populært mødested både dag og aften. Hotellet er et godt valg for dig som værner om miljøet. Rania arbejder på at minimere miljøpåvirkningerne, samt gavne den lokale økonomi.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lejlighedens placering, en rolig del af Platanias, lige ved stranden, masser af plads ved poolen/solstolene.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 79 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rania er et charmerende, familieejet lejlighedshotel, der ligger på stranden i Platanias. Hotellet består af 3 bygninger med forskellige byggeår. For at bo i en af de to bygninger nærmest stranden, skal du booke en lejlighed i strand-/poolbygningen.

Ved det frodige poolområde er der pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Første poolhåndklæde er gratis, bytte af håndklæde er mod betaling. Poolbar. Solstole og parasoller ved stranden mod betaling. Der er klipper/bjergsten på havbunden

På stranden ligger familiens strandtaverne, The Olive Tree, som er kendt for sin gode mad og er et populært samlingspunkt både dag og aften. Her kan du nyde en innovativ menu og skøn udsigt over Middelhavet. På stranden er der også en strandbar med skønne forfriskninger.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er åben fra morgen til aften. Gåafstand til restauranter, barer, butikker og supermarkeder. Gode busforbindelser til Chania by. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i de lejligheder, som ikke ligger i strand-/poolbygningerne.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Altid på vores charmerende hoteller

  • Høj kundetilfredshed
  • Mange stamgæster
  • Personlig og familiær atmosfære