1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed, strand-/poolbygning

1-værelses lejligheder beliggende i strand-/poolbygningen. Kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredninger i to sovesofaer. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejlighed i strand-/poolbygningen

2-værelses lejligheder beliggende i strand-/poolbygningen med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredninger i to sovesofaer. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.