1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen

1-værelses lejligheder beliggende i strand-/poolbygningen. Kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredninger i to sovesofaer. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen

2-værelses lejligheder beliggende i strand-/poolbygningen med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredninger i to sovesofaer. I lejlighederne indgår en flaske vin og en flaske vand ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.