The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et overdådigt hotel med en eksklusiv beliggenhed på sin egen ø med udsigt over havet og Doha by. Her er der fokus på afslapning og komfort. Hotellet har en harmonisk spa og en håndfuld temarestauranter. Træd ind i hotellets elegante lobby, og lad The Ritz Carlton Doha leve op til alle forventninger.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Ritz Carlton Doha er et luksushotel med udsigt over Dohas silhuet og smukke bugt. På hotellet findes et dejligt poolområde omgivet af palmer og med udsigt over havet. Solstole og parasoller samt gratis håndklædeservice. Hvis du ønsker at bade i havet, tilbyder hotellet fri adgang og transport til nærliggende Hotel Grand Hyatts strand, 850 meter fra hotellet. Her findes også en havn.

På hotellets restaurant The Lagoon serveres morgenmad, frokost og middag. Enkle retter findes i hotelbaren Flamingos, mens du kan nyde lækkert kød på restauranten STK. I loungebaren Habanos serveres cocktails i en sofistikeret atmosfære. The Lobby Lounge har lettere snacks og afternoon tea i romantiske omgivelser.

The Ritz Carlton Dohas stilfuldt indrettede spa er inspireret af arabiske, asiatiske og europæiske traditioner og tilbyder ansigts- og kropsbehandlinger, scrubs og wraps i forskellige former mod betaling. Fitnessrum tilbyder forskellige fitnesshold, en indendørs pool, en udendørs pool med swim up-bar, dampbad, sauna og jacuzzi. Tennisbane og squashbane. Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Nytårsmiddag

Middagen i halvpensionen serveres i restaurant The Lagoon eller Sel & Miel og fra en fast menu.

Værd at vide

  • Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende.
  • I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

InterContinental Doha Beach & Spa

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet af Doha, og fra hotellets tagterrasse med poolområde har du en smuk udsigt over Dohas lækre skyline med skyskrabere. Fra hotellet er det nemt at komme til Doha Corniche, West Bay og flere af byens store attraktioner.

The Ned Doha

Ned Doha blev allerede designet i 1960'erne af den libanesiske arkitekt William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for dem, der vil have det bedste. Her venter fine restauranter, en luksuriøs spa og en kunstsamling, hvor over 100 kunstnere er repræsenteret.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen, der huser Rixos Gulf Hotel Doha, kan være en ikonisk del af Dohas skyline, efter at have været der siden 1973, men hotellet er moderne og tilbyder alle de faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Her er der udover den suveræne beliggenhed ved stranden poolområde, flere restauranter, spa og fitnessrum.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilfuldt og luksuriøst hotel i klassisk design, inspireret af det paladsagtige Place Vendôme i Paris. Hotellet har to pools, hvoraf den ene er for de yngste. Du kan spise godt i en af hotellets restauranter, og hotellet er omgivet af mærkevarebutikker til skøn shopping!

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa er et eksklusivt, paladsagtigt hotel i udkanten af Doha med en stor og smuk have med pool. Det tilbyder service, spa og madoplevelser i verdensklasse. Børnene har deres eget fitnessrum med både klatrevæg og plungepool, og for de voksne er der et stort Health Center med indendørs pool, paddlebaner, et veludstyret fitnessrum og selvfølgelig restauranter til dem, der sætter pris på god mad.

Doubletree by Hilton Doha Downtown

Doubletree by Hilton Doha Downtown er et elegant og stilfuldt hotel i den spændende by Doha, som kan prale af mange attraktioner, fra tårnhøje skyskrabere og museer til smukke strande. Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs pool, slappe af i Mood Rooftop Bar og derefter nyde et måltid i restauranten.