Grand Hyatt (Doha)

  • • Nyd en afslappende ferie
  • • Privat strand
  • • Stort madudbud

På smukke Grand Hyatt i Doha findes alt, du behøver for en afslappende ferie. Gå en tur i den frodige have, nyd dejlige svømmeture på hotellets private strand og betragt smukke udsigter. Du kan også vælge at bade i en af hotellets pools, gå på opdagelse i nærliggende The Pearl eller vælg og vrag blandt det store madudbud.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden, servicen og haven.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Grand Hyatts store poolområde er der masser af plads til at nyde skønne svømmeture i en af hotellets fire pools med solstole og parasoller. Hvis du foretrækker at bade i havet, kan du gå ned til den private strand, der er en af Dohas længste med sine 400 meter.

Hotel Grand Hyatt i Doha har flere restauranter med forskellige temaer. Start feriedagene med lækker morgenmad på Santa Monica Breakfast Club. Hvis du vil spise frokost og middag på hotellet, skal du prøve Isaan, der serverer thailandske retter, og på Rocca kan du nyde italiensk mad. Majlis tilbyder lokal mad med servering udendørs på en smuk terrasse. Afslut aftenen på Dunes Bar med temaaftener og livemusik.

På Jaula Spa & Club kan du søge skygge fra solen og nyde skønne behandlinger mod betaling. Her ligger også Grand Hyatts fitnessrum, som gratis kan anvendes. Her er en 25 meter lang indendørs pool og sauna. Holdtræning mod betaling.

Måltider

Halvpension, morgenmad og frokost eller middag.

Værd at vide

Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende. I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.