Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa er et eksklusivt, paladsagtigt hotel i udkanten af Doha med en stor og smuk have med pool. Det tilbyder service, spa og madoplevelser i verdensklasse. Børnene har deres eget fitnessrum med både klatrevæg og plungepool, og for de voksne er der et stort Health Center med indendørs pool, paddlebaner, et veludstyret fitnessrum og selvfølgelig restauranter til dem, der sætter pris på god mad.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Al Messila, Luxury Collection Resort & Spa har et dejligt poolområde omkranset af stolte palmer, komfortable solstole, parasoller, solsejl, børnepool og Wa'Ha poolbar og lounge, hvor man kan få mad og drikke. Håndklæder ved poolen er indgår. Der er også en stor udendørs jacuzzi.

Når det gælder mad, har hotellet flere restauranter, barer og lounges. Deli Kitchen serverer morgenmad, frokost og middag og har 5 forskellige køkkener under samme tag. Du kan nyde en let frokost på Wa'ha Poolside Bar & Lounge, frokost og middag på restauranterne Parisa, Tai Rasoi og Etci Mehmet med smagsoplevelser fra Persien, Indien og Tyrkiet eller bare slappe af med te eller kaffe og noget sødt i Elexir-loungen. Hvis du gerne vil lære mere om madlavningens ædle kunst, tilbyder hotellet madlavningskurser i Food Lab.

Al Messila Health Centre har alt, hvad du behøver for at træne, slappe af og få et øjeblik for dig selv i den indendørs pool. Der er også et 500 kvadratmeter stort fitnessrum, udendørs fitness, tre padelbaner, tre squashbaner, løbebaner, booth camp og damp- og saunaer for både mænd og kvinder. Hotellet har også Al Messila Ladies Wellness Retreat med forskellige pools, fitnessrum, spinningrum, dampbad, sauna og frisørsalon.

Little Explorers Club er en fantastisk klub for børn med fitnessrum og klatrevæg, biograf, legerum, pool med soltag, udendørs legeplads og masser af andre aktiviteter.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og forskellige niveauer på hotellet. Den nærmeste strand er Katara Beach, som ligger ca. 8 km væk.

Udflugter arrangeret af hotellet
Hotellet tilbyder fire gratis udflugter, som blot skal bookes på forhånd i receptionen. Begrænset antal pladser. Kun transport til og fra hotellet er indgår. Bussen afgår fra hotellet kl. 12.00 og er tilbage kl. 16.00.

  • Villagio Mall, hvor du kan shoppe, spise og have det sjovt - søndage
  • Katara Cultural Village, hvor forskellige kulturer fra hele verden mødes, og hvor du kan finde teatre, koncertsale og gallerier - mandage
  • Doha Port, en luksuriøs krydstogtterminal med det dejlige Mina District-område og også hjemsted for The Museum of Islamic Art - tirsdage
  • Pearl Island er en menneskeskabt ø på fire kvadratkilometer, som er det første område i Qatar, hvor udlændinge har lov til at eje en ejendom - onsdage.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenbuffet og middag fra en fast menu med tre retter)

Morgenmad og middag i Deli Kitchen serveres fra henholdsvis kl. 06.30-10.30 og kl. 18.00-22.30. Du har mulighed for at bytte middagen ud med frokost og måltider i to af hotellets à la carte-restauranter, Parissa og Tai Rasoi.

Eksklusivt hotel

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

InterContinental Doha Beach & Spa

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet af Doha, og fra hotellets tagterrasse med poolområde har du en smuk udsigt over Dohas lækre skyline med skyskrabere. Fra hotellet er det nemt at komme til Doha Corniche, West Bay og flere af byens store attraktioner.

The Ned Doha

Ned Doha blev allerede designet i 1960'erne af den libanesiske arkitekt William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for dem, der vil have det bedste. Her venter fine restauranter, en luksuriøs spa og en kunstsamling, hvor over 100 kunstnere er repræsenteret.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen, der huser Rixos Gulf Hotel Doha, kan være en ikonisk del af Dohas skyline, efter at have været der siden 1973, men hotellet er moderne og tilbyder alle de faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Her er der udover den suveræne beliggenhed ved stranden poolområde, flere restauranter, spa og fitnessrum.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilfuldt og luksuriøst hotel i klassisk design, inspireret af det paladsagtige Place Vendôme i Paris. Hotellet har to pools, hvoraf den ene er for de yngste. Du kan spise godt i en af hotellets restauranter, og hotellet er omgivet af mærkevarebutikker til skøn shopping!

The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et overdådigt hotel med en eksklusiv beliggenhed på sin egen ø med udsigt over havet og Doha by. Her er der fokus på afslapning og komfort. Hotellet har en harmonisk spa og en håndfuld temarestauranter. Træd ind i hotellets elegante lobby, og lad The Ritz Carlton Doha leve op til alle forventninger.

Doubletree by Hilton Doha Downtown

Doubletree by Hilton Doha Downtown er et elegant og stilfuldt hotel i den spændende by Doha, som kan prale af mange attraktioner, fra tårnhøje skyskrabere og museer til smukke strande. Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs pool, slappe af i Mood Rooftop Bar og derefter nyde et måltid i restauranten.