Warszawa

Warszawa er en storby, der vil overraske dig. Her venter spændende historie, masser af seværdigheder, museer og ikke mindst den gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. At du samtidig får meget for pengene gør Warszawa til et perfekt rejsemål for en weekendtur.Fakta om Warszawa

Tidsforskel

Samme tidszone som Danmark.

Valuta

PLN, polske Zloty.

Transfer

Den nemmeste og mest overkommelige måde at rejse fra lufthavnen til byen på er med tog. Togturen tager cirka 20 minutter.

Strande

Der er strande ved Vistula-floden inde i byen.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 2°c
feb 4°c
mar 8°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 23°c
jul 26°c
aug 25°c
sep 20°c
okt 14°c
nov 8°c
dec 3°c
8,0 ud af 10 Warszawa
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Andre rejsemål Polen

Krakow

Velkommen til Krakow, en af Europas gemte perler! Krakow er en gammel og smuk by, som bestemt er et besøg værd. Det hyggelige og middelalderlige centrum er klassificeret som en verdenarv, og lokker besøgende til fra hele verden. En klar medvirkende faktor til Krakows voksende popularitet er det lave prisniveau. Pengene rækker langt, på rejser til Krakow, hvor det både er nemt at finde billige flybilletter til Krakow, billige hoteller i Krakows historiske centrum, og hvor det er meget billigt at gå ud og shoppe, drikke og opleve. Elsker du Prag, vil du elske at rejse til Krakow.

Gdansk

Rejs til Gdansk på Østersøens kyst og oplev en rigtig perle. Du mærker straks den hjemlige og hyggelige følelse i den lille by med det store hjerte. Her kan du spise, shoppe og gå i spa meget billigere end herhjemme. Book en rejse til Gdansk med Apollo - husk du rejser på egen hånd.