vandring i Wien

Vandring i Wien

Vidste du, at en stor del af Østrig består af Alperne? Hvis du har tid og lyst, er der hundredvis af vandrestier, der fører dig til gletsjersøer, store højder og frodige landskaber. Hvis du vil vandre i nærheden af ​​Wien, er det også muligt - her er der over 240 kilometer vandrestier. Book fly og hotel med Apollo og tag på vandring på egen hånd i Wien.


Vandrestier i Wien

Vælg mellem vandring i parken Prater, bjerget Kahlenberg med fantastisk udsigt over Wien eller skovområdet Wienerwald. Du vandrer på egen hånd.

Vandring Kahlenberg

Kahlenberg, 11 km

8 kilometer fra centrum af Wien ligger bjerget Kahlenberg, perfekt til en vandretur! På det højeste punkt på bjerget er du 484 meter over havets overflade og har en fantastisk udsigt over Wien. Her går du gennem vinmarker og skovklædte bakker. Vandrestien "City hiking path 1" fører dig helt op til toppen, er elleve kilometer lang og tager cirka tre timer at gennemføre.Du kan komme hertil med sporvognens linje D til endestationen Nußdorf. Vandringen slutter på samme sted. Se kort over vandringen her

Vandring i Wien, her parken Prater

Prater til Freudenau, 13 km

Prater er en af Wiens manga parker. Den dækker hele seks mio. kvadratmeter. Her starter vandrestien "City hiking path 9", en 13 kilometer lang strækning, der kan gennemføres på ca. fire timer. Den udgår fra togstationen Praterstern/Wien Nord og går fra den store park Prater til Freudenau, forbi skove, gamle kanaler og enge. Se kort her.

Vandring i Wienerwald

Wienerwald

Sydvest for Wiens centrum ligger Wienerwald-skovområdet. Her venter alle former for rekreation: klatring, vandring eller cykling på de lave, skovklædte bjerge. Wienerwald hører faktisk til Alperne, i den yderste spids, og er perfekt til en vandretur under din ferie i Wien. Der er over 60 vandrestier i Wienerwald. Her finder du nogle af de bedste.


Find og book rejsen her