Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

5396 bedømmelser
Meget godt
 
3753
Godt
 
1176
Middel
 
282
Mindre godt
 
116
Dårligt
 
76

5 nyeste bedømmelser

26-07-2023

af Gert F Nivå, Danmark

Forrygende ferie

Fantastisk sted og det skønneste personale, smukt indrettet hotel, virkelig perfekt familiehotel. Det internationale restaurant havde et stort udvalg af lækre retter og en masse muligheder for sejlsport

 
25-04-2023

af Torben B

Håndklæder

På hotellet er servicen i top stranden er utrolig dejlig med smukke palmer og det flotteste vand. Specielt damen med håndklædeudleveringen Menna Kumari er den altid smilende sød og utrolig hjælpsom.

 
15-04-2023

af Happiness799551

Dejligt hotel med fantastisk personale.

Man føler sig velkommen fra det øjeblik man ankommer. Vi blev budt velkommen af Ismael, der viste os hotellet og viste os til vores værelse der var klar. Havde bestilt et couples room men fik et større familie værelse med udsigt til pool. Efter første nat viste der sig at være en mindre vandskade i værelset. Der blev øjeblikkeligt set på det, og vi blev meget venligt hjulpet af Yaseen (tror jeg han hed). Og vi fik et dejligt seafront værelse i adults only. Vi fik dejlig mad overalt. Vores favorit var Atavola, hvor Chatish behandlede os som vip gæster og chef Atish lavede de bedste retter. Madam Ming og Lime var også fantastiske. Husk at bestille restauranter ved ankomst. Fyrene på boathouse er søde og hjælpsomme, vi prøvede kajak, SUP og vandcykel. Vil anbefale at man køber eventuelle bådture hos hotellet, da der er en del sælgere på stranden der sælger bådture (og de hører ikke til hotellet). I receptionen findes priser på taxiture. Vi tog en syd tur til 3700 MUR. Heldagstur med god chauffør, ren og pæn bil. Vi vender gerne tilbage til Ravenala.

 
15-02-2023

af sussig2023

Madam Ming

Madam Ming restaurant på The Ravenala Hotel Mauritius, er et enestående besøg værd. God service, lækker mad. Top klasse, de er yderst venlige, og laver den bedste mad, masser af muligheder. Vi fik 3 retter, og alt var i den bedste klasse.

 
14-02-2020

af PeterAdamsen

Fantastisk sted

Fantastisk sted💪🏽 Deres ti resteruranter er super gennemført. Specielt Kot Nou og deres service var fantastisk. Tak for super service til chef Haashim og hans team!! Hotellet som helhed er super gennemført med utroligt dygtigt personale. Ekstra point for deres fitness faciliteter der virkelig er gode og med mange muligheder.